Gündem
29 Mar 2019 17:36 Son Güncelleme: 29 Mar 2019 17:39

Canlı yayında muhabiri taciz etmişti! Dava açtı!

Röportaj sırasında boksör Kubrat Pulev'in dudaklarından öptüğü Jenny Sushe, yaşananların ardından ilk kez konuştu. Kubrat Pulev'in kendisini sadece öpmekle kalmadığını, aynı zamanda elle cinsel tacizde bulunduğunu söyleyen Jenny Sushe, dava açtı.

Kubrat Pulev’in, röportaj sırasında dudaklarından öptüğü gazeteci Jenny Sushe, cinsel tacize uğradığı gerekçesiyle Bulgar boksöre dava açtı. Yaşananlar hakkında ilk kez konuşan Jenny Sushe, kameralar kapandıktan sonra Kubrat Pulev’in kalçalarına dokunarak cinsel tacizde de bulunduğunu belirtti. Avukat Gloria Allred’i tutan Jenny Sushe, olayı mahkemeye taşıdı.

Hiçbir kadının böyle bir durumla karşı karşıya gelmek istemeyeceğinin altını çizen Jenny Sushe “Çok kötü bir andı… O an ne yapacağımı bilemedim. Yaptığı iğrenç bir hareketti. Kendimi aşağılanmış hissettim” ifadelerini kullandı. Videoyu neden yayınladığı ile ilgili de konuşan Jenny Sushe “Yaşananları herkesin görmesini istedim. Ben orada profesyonel bir basın mensubu olarak karşılaşmayı takip etmeye gittim. Kubrat Pulev’in böyle bir hakkı kendisinde nasıl bulduğunu anlayamıyorum” dedi.

 Röportaj sırasında kendisini zorla öpen Kubrat Pulev’ın, kameralar kapandıktan sonra da cinsel tacizde bulunmaya devam ettiğini belirten Jenny Sushe “Kendisine maç sonrası röportaj teklifinden bulundum. O da kabul etti. Röportajın ortasında beni dudaklarımdan öptü. Neye uğradığımı şaşırdım. Röportaj sonrasında basın masasına gittim. Eşyalarımı bırakırken bir anda arkamdan geldi ve kalçalarımı tuttu. Daha sonra hiçbir şey söylemeden kahkaha atarak uzaklaştı” diyerek yaşananları anlattı.

Jenny Sushe, Kubrat Pulev’in yaptıklarından dolayı cezalandırılmasını ve boks lisansının iptal edilmesini istediğini de sözlerine ekledi.