Gündem
12 Kas 2010 11:12 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:47

CANLI YAYINDA KAVGA! MODERATÖRÜN MHP SORUSU STÜDYOYU KARIŞTIRDI!

Canlı olarak yayınlanan Ters Cephe adlı programda moderatörün MHP ile ilgili sorduğu bir soru canlı yayında kavga çıkardı.

Kanaltürk ekranlarının yüksek tansiyonlu programı Ters Cephe’de yine olay vardı. Ancak bu kez programın yorumcuları değil moderatör çıldırdı.

2011 SEÇİMLERİ MHP İÇİN BİTİŞ Mİ?
Yaklaşan genel seçimlere doğru siyasi partileri değerlendiren Ters Cephe yorumcuları, konu MHP’ye geldiğinde ilginç bir tartışma yaşandı. Programın moderatörü Sami Dadalıoğlu, MHP’nin bitme noktasına geldiğini ve seçimde baraj sorunu yaşayacağı yönündeki yorumları hatırlatarak bunların gerçekçiliğini tartışmaya açmak istedi. Programın yorumcularından Ümit Özdağ ve Ümit Zileli, moderatörün yorum içeren bir soru sorduğu gerekçesiyle sert tepki gösterince stüdyo bir anda karıştı.

ART NİYETLİ SORU İDDİASI Ümit Özdağ, Dadalıoğlu’nun ’2011 seçimleri MHP için bitiş seçimi olabilir mi?’ sorusunun kötü niyetli bir soru olduğunu söyledi. Moderatörü taraflı davranmakla suçlayan Özdağ, ’Devlet Bahçeli sizi yandaş olmakla suçladığında da itiraz ediyorsunuz. Açıkça taraflı davranıyorsunuz’ dedi. Dadalıoğlu ise cevap hakkını hayli sert bir şekilde kullandı. Karşılıklı atılmalara dönüşen tartışma moderatör Sami Dadalıoğlu’nun adeta isyan etmesiyle yatıştı