Gündem
06 Nis 2010 16:11 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:13

CANLI YAYINDA İLGİNÇ HATIRLATMA!.. BU KIZ NE YAPIYOR?

Trabzon 2011 Avrupa Gençlik Oyunları, TRT Turizm ve Belgesel Kanalı'nda canlı yayınlanan programda tanıtıldı. Peki tanıtımda ilginç olay neydi?

Yapılan canlı yayında Genel Koordinatör Nihat Doker’in vereceği mesajları olimpiyatlarda gönüllü olarak çalışan üniversite öğrencisi genç kız hatırlattı.

Genç kız bunun için Doker’in neler söyleyeceğine dair yazılı metni elinde tutarak canlı yayın boyunca gösterdi.

2011 Avrupa Gençlik Oyunları Trabzon Yönetim Merkezi’nde yapılan canlı yayında Genel Koordinatör Nihat Doker, Avrupa Gençlik Oyunları ile ilgili genel bilgiler verdi.

Trabzon’un 23-30 Temmuz 2011 tarihlerinde çok önemli bir spor organizasyonuna ev sahipliği yapacağını dile getiren Doker, “Türkiye’de olimpiyat bayrağı ilk kez Trabzon’da dalgalanıyor. Bu bizim için çok önemli. Bunun bilincinde olarak çalışıyoruz. Biliyoruz ki bu oyunların başarılı bir şekilde düzenlenmesi, Türkiye’nin olimpiyat adaylığında elini güçlendirecektir. Bu oyunlar bizim için önemli bir referans olacaktır” dedi.

Oyunların dolayısıyla Trabzon’un 4 bini sporcu olmak üzere 7-8 bin dolayında misafiri ağırlayacağını belirten Doker, bunun turizm açısından bulunmaz bir fırsat oluşturduğuna dikkat çekti.

Öte yandan Doker’in canlı yayındaki konuşması sırasında kameralara yansımayan ancak fotoğraf karesine giren Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) öğrencisi gönüllü oyunlar görevlisi genç kızın, elinde metni yayın boyunca bilgi desteği sağladığı görüldü. Doker’in tam karşısında koltukta oturan genç kız, canlı monitör görevi yaptı.