Televizyon
13 Şub 2022 13:09 Son Güncelleme: 13 Şub 2022 13:12

Canlı yayında ‘her şeyolog’ tartışması! Ersan Şen ile Rezan Epözdemir birbirine girdi!

Hukukçu Dr. Rezan Epözdemir, katıldığı canlı yayında, her konu hakkında fikir beyan eden meslektaşlarına, "Hukukçu arkadaşlarımız sondaj, deprem, dış politika değerlendiriyorlar. Türkiye'de 'her şeyologlar' türedi son dönemde" sözleri ortalığı karıştırdı. Prof. Dr. Ersan Şen ve Dr. Rezan Epözdemir'in sözlerine tepki gösterdi.

Habertürk canlı yayınına,  arasında canlı yayında tartışma yaşandı. Ceza Hukukçusu Prof. Dr. Ersan Şen, Epözdemir'in sözlerine alınınca canlı yayında sert bir tartışma çıktı.

TV ekranlarında her konu hakkında, her akşam fikir beyan eden hukukçular olduğunu söyleyen  Epözdemir, "Hukukçu arkadaşlarımız sondaj, deprem, dış politika değerlendiriyorlar. Türkiye'de 'her şeyologlar' türedi son dönemde. Bu gelişmelerin sosyolojik etkilerinden bahsedebilirsiniz ama kalkıp da ekonomik, finans paradigmalarıyla konuşamazsınız. Bir hukukçunun bunları yapmaması lazım" ifadelerini kullandı.

"BANA SÖZ SÖYLEME KAPASİTESİNE SAHİP DEĞİL"

Epözdemir'in bu sözlerini üzerine alınan Şen ise şunları söyledi: "Rezan kardeşim iğneliyor bizi. Yayını terk ederim. Benim gibi profesöre, yazmışım 50 kitap binlerce makale... Bana söz söyleme kapasitesine sahip değil. Herkes eserleriyle konuşsun. Bu yayında olmak zorunda değilim, yel kayadan sadece toz alır. Hodri meydan herkes bilgisini döker ortaya. Hodri meydan yazdığınla konuşalım."

REKLAM ARASI VERİLDİ

Epözdemir, Şen'in kendilerinin 'kardeşi' olduğunu söyleyince tartışma bir kez daha alevlendi.

Şen, "Ben senin ağabeyinim düzgün konuş" sözleriyle Epözdemir'in sözlerini kesince; moderatör, programa reklam arası vermek zorunda kaldı.