Televizyon
23 Eyl 2021 11:24 Son Güncelleme: 23 Eyl 2021 11:32

Canlı yayında dehşete düşüren sözler: Kocam beni erkeklere sattı!

Esra Erol'da programının son bölümünde izleyenleri dehşete düşüren bir olay yaşandı. Yüzde 50 engelli Fatma isimli bir genç kadının, dini nikahlı evli ve iki çocuk babası Ahmet'e kaçtığının öğrenilmesinin ardından Ahmet ile ilgili skandal iddialar ortaya atıldı. Ahmet'in dini nikahlı eşi, "Ahmet beni para karşılığında başka adamlara satıyor" dedi.

Esra Erol'da programına çıkarak engelli kızı Fatma'yı arayan Melahat Oruç, kızının dini nilahlı evli ve iki çocuk babası Ahmet ile evlendiğini duyunca  şoke oldu. 

"BEN HAPSE GİRECEĞİM, SEV EVİNE GİT DEDİ. FATMA'YLA EVLENDİ"
Fatma'nın kaçtığı evde Ahmet Bey'in dini nikahlı eşi ve iki çocuğuyla yaşadığı ortaya çıktı. İddiaların ardından Ahmet Bey'in çocuklarının annesi Gülşah, dün canlı yayına çıktı. Ahmet Bey'in kendisini kandırdığını söyleyen Gülşah hanım ise  "Ben hapse gireceğim. Sen annenin evine dön' dedi. Sonra evlendiğini öğrendim" dedi.

"AHMET VE KAYINVALİDEM GİTMEM İÇİN BENİ DÖVDÜ"
Canlı yayında anlattıklarıyla herkesi şaşkına çeviren Gülşah Hanım, Ahmet ve Fatma'nın düğününde sonra onlarla yaşamaya başladığını da itiraf etti. Gülşah, Ahmet'in ve kayınvalidesinin kendisini 'git' diyerek dövdüğünü ve çocukları kendisine vermek istemediğini söyledi.

FATMA: BİZ BOŞANALIM SEN GÜLŞAH'LA YAŞAMAYA DEVAM ET
Gülşah Hanım'ın anlattıklarından sonra daha fazla dayanamayan Fatma ise "Ahmet boşanalım, sen de Gülşah ile yaşamaya devam et" diyerek isyan etti.

GÜLŞAH: AHMET BENİ ERKEKLERE SATTI
Gergin anların yaşandığı canlı yayında itiraflarına devam eden Gülşah Hanım, "Ben Ahmet'i sevdikten sonra dövüldüm. Ahmet'in zoruyla hırsızlık yaptım. Ahmet beni erkeklere sattı. Para karşılığı erkeklerle tanıştırdı" deyince herkesi şaşkına döndü.

ESRA EROL SİNİRLERİNE HAKİM OLAMADI
Ahmet, Fatma ve Gülşah'ın arasında yaşananlara sinirlenen Esra Erol ise "2 çocuk yapmayacaktın. Vereceksin kadın sığınma evine. Vereceksin polise. Sus! Ben böyle bir kadını sokakta buldum diyeceksin, kadın sığınma evine bırakacaksın, koynunuza sokmayacaksınız. Devlet var" diyerek tepki gösterdi.