Spor
25 Oca 2024 09:46 Son Güncelleme: 25 Oca 2024 10:29

Canlı yayında daha fazla dayanamadı! Rıdvan Dilmen, İsmail Kartal'ı topa tuttu!

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Başakşehir'i deplasmanda 1-0 yendiği maçın ardından sarı-lacivertlilerin teknik direktörü İsmail Kartal'ı eleştirdi. Tecrübeli çalıştırıcının hamlelerinin geç kaldığını ifade eden Dilmen'in sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Rıdvan Dilmen, Süper Lig'de Fenerbahçe'nin 1-0'lık Başakşehir galibiyetini değerlendirirken İsmail Kartal'a sert eleştirilerde bulundu.

"FENERBAHÇELİLER İÇİN ZOR YILLAR GEÇİYOR"

"Fenerbahçeliler için zor yıllar geçiyor. Olsa da zor oluyor, olmasa da zor oluyor. Muhtemelen Galatasaraylılar maçın son dakikalarını izlememiştir. Fenerbahçeliler de totem yapıp izlememiştir. Sezon başından beri bu yarışa kalpler dayanmaz."

"FENERBAHÇE'DE BASKI VAR"

"6-7 gollü galibiyetler alan Fenerbahçe son haftalarda tek gol atıyor çünkü bu baskı 10 yılın baskısıdır. Bu güncel bir baskı değil. Bu da kaygı yaratıyor."

"AÇIK AÇIK SÖYLEYEYİM..."

"İsmail Kartal geçen hafta almadığı riski bu hafta geç de olsa aldı. Herkesin beklentisi devre arasında çift forvete dönüştü. Açık söyleyeyim benim için çok büyük sürpriz oldu devrede değişiklik yapmaması. Benim 45’te beklediğim değişikliği hoca 58’de yaptı."

"STRESİN EN ÇOK İSMAİL HOCADA BASKI YARATTIĞINI GÖRÜYORUM"

"Stresin en çok İsmail hocada baskı yarattığını görüyorum. Bu baskı zor bir olaydır. Kaldı ki Fenerbahçe tecrübeli oyunculardan kurulu bir takım fakat bu 9 yıllık süreç hepimizi gerdi. Sezon sonu yaklaştıkça bu konu sizi şuursuzlaştırabilir."

"BEN OLDUĞUM SÜRECE FENERBAHÇE ŞAMPİYON OLAMAZ DEDİ"

"Ali Koç, Suudi Arabistan sonra katıldığı bir programda “Ben olduğum sürece Fenerbahçe şampiyon olamaz” dedi. Kulübün lideri böyle diyor 25 milyon taraftar bunu izliyor. Zaten böyle bir intibaya kapılmış durumdalar. Bunu düşünebilirsiniz ama bunu 25 milyon kişi aldığı zaman ne oluyor biliyor musun? 1-1 olunca Samsunspor maçı Fenerbahçe taraftarı maçı bıraktı, kaygı başladı. Bizi şampiyon yapmayacaklar kaygısı." 

"TADIC'İ DİNLENDİREBİLİRSİN MESELA"

"İrfan Can ile Cengiz aynı anda oynar. Tadic’i çıkarır onu oynatırsın. İki oyuncu kriz oldu bir anda. Tadic’i dinlendirebilirsin mesela."

"GEÇEN HAFTA TALİHSİZ BİR DEMECİ OLDU İSMAİL HOCANIN"

Geçen hafta talihsiz bir demeci oldu İsmail hocanın. Neden Dzeko’yu, Szymanski’yi çıkardın sorusuna “Daha iyi oldu” dedi. Aslında ben doğru yaptım diyor yani. Oyunculara izliyor, dinliyor bu açıklamaları. Gerçekten daha iyi olsa da söylemeyeceksin bunu. İsmail hocada kaygıyı görüyorum, bunun oyuncu grubuna yansıdığını da görüyorum."