Televizyon
18 Ara 2014 09:09 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:59

Canlı yayında çıldırtan suçlama! İsmail Saymaz ile Abdülkadir Selvi birbirine girdi!

Yeni Şafak gazetesi Ankara temsilcisi Abdülkadir Selvi ile Radikal muhabiri İsmail Saymaz'ın Oda TV ve Baykal kavgası CNN Türk canlı yayınında tansiyon yükseltti.

Saymaz'ın polisin medyaya servis ettiği bazı notları, Selvi'nin köşesine taşıdığını ve bunların da mahkemelerde delil teşkil ettiğini iması tartışma çıkardı.

Ahmet Hakan'ın CNN TÜRK'te hazırlayıp sunduğu Tarafsız Bölge'de yine cemaat ve kumpas kavgası çıktı.
Radikal gazetesi muhabiri İsmail Saymaz'ın Yeni Şafak gazetesi Ankara temsilcisi Abdülkadir Selvi'yi hedef alan sözleri, karşılıklı söz düellosuna neden oldu.

ODA TV VE BAYKAL DAVASI

14 Aralık operasyonunda Tahşiyeciler davasın hakkında Cemaat Medyası aracılığıyla kamuoyu oluşturulduğu iddiasını dile getiren Selvi'ye programda İsmail Saymaz'dan daha önce de hükümete yakın medyanın benzer şekilde davrandığı eleştirisi geldi.

Oda TV soruşturmasında polisin bazı bilgi notlarını medyaya servis edilerek kamuoyu oluşturulduğunu söyleyen Saymaz, bu bilgi notlarının da hükümete yakın medyada haber olarak yer aldığını söyledi.
Bazı köşe yazarlarının bunları köşelerine taşıdığını iddia eden Saymaz, Selvi'nin de bu gazeteciler arasında yer aldığını söyleyerek, o dönemdeki bazı köşe yazılarını gösterdi.

Bu iddialara karşı çıkan Selvi ile Saymaz arasında sert tartışmalar yaşandı.