Televizyon
22 Eki 2012 08:37 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:17

CANLI YAYINDA ÇEKİÇ KAVGASI! ERSİN DÜZEN FIRÇAYI BASTI!

Stadyum programına canlı bağlanan iki futbolcu, kendilerini ve takımlarını savunurken birbirlerine laf atınca stüdyo bir anda gerildi.

Moderatörlüğünü Ersin Düzen’in yaptığı TRT1’de ekrana gelen Stadyum programında dün gece çekiç kavgası yapıldı. Bir dönem Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın da formasını giyen Serhat Akın ile Ali Cansun, şimdiki takımları Eyüpspor ile Altay arasındaki karşılaşmada çıkan olayları canlı yayında değerlendirdi.
 
OLAYLI MAÇ
 
Dün oynanan ve maç sonu olayları ile gündeme gelen 2. Lig mücadelesinde kavgalar olaylar yaşanırken Ali Cansun’un Twitter üzerinden paylaştığı fotoğraf çok konuşulmuştu. Ali Cansun, paylaştığı fotoğrafta gözüken çekiç ile Serhat Akın’ın kendisine vurduğunu ve neticesinde vücudunda çeşitli yaralar oluştuğunu iddia etmişti.
 
Stadyum programına canlı bağlanan iki futbolcu, kendilerini ve takımlarını savunurken birbirlerine laf atınca stüdyo bir anda gerildi.
 
CANLI YAYINDA YÜZLEŞTİLER 
 
Olayın kahramanlarından Altaylı Serhat Akın ve Eyüpsporlu Ali Cansun TRT1’de ekrana gelen Stadyum programına bağlanarak değerlendirmelerde bulundu.
 
20 kişi olduklarını ve yaklaşık 150 kişiden dayak yediklerini açıklayan Serhat, "20 kişilik bir grubun içinde olan ben, 150 kişiye mi çekiçle saldırmışım" diye sordu. "Başkanımız dahil hepimiz dayak yedik, arkadaşların vücudunda hasarlar oluştu" açıklamasında bulunan Serhat Akın, polisin havaya ateş açmak zorunda kaldığını da sözlerine ekledi.
 
FUTBOLCU TEKNİK DİREKTÖRÜ DÖVDÜ
 
Eyüpsporlu Ali Cansun da çekiçle saldırı sonrası hastaneden darp raporu aldıklarını belirterek, Serhat’a suçlamalar yöneltti. "Serhat ilk kez polisin ateş ettiğini görmüş ama ben de bir futbolcunun teknik direktöre vurduğun ilk kez gördüm" diyen Cansun, olayların Serhat Akın’ın kardeşi tarafından başlatıldığını savundu.
 
ERSİN DÜZEN FIRÇAYI BASTI : VİDEO

 
Bu suçlamalar karşısında çılgına dönen Serhat ve ona cevap yetiştirmeye çalışan Ali Cansun, moderatör Ersin Düzen’in fırçalarından nasibini aldı. İki futbolcuyu da sert bir dille uyararak "Şu an hayal kırıklığı yaşıyorum, birbirinizle bile iletişim kuramıyorsunuz . Bu şekilde devam ederseniz ikinizi de yayından alırım. Ben olayları daha fazla kızıştırmak için sizi yayına bağlamadım. Olmuyor böyle. Bizi başka bir programla karıştırmayın" dedi.