Televizyon
08 Ağu 2011 12:15 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:39

CANLI YAYINDA BÜYÜK REZALET! TURACI ÇİFTİ BİRBİRİNE GİRDİ!

Önder Turacı ile eşi Ayşe Turacı televizyon ekranlarına yansıyan kavgaları ile bu kez Telegol'de birbirlerini rezil ettiler. VİDEO

Kanaltürk ekranlarında yayınlanan ’Telegol’ isimli spor programı, yayına Önder Turacı ve eşi Ayşe Turacı’nın bağlanması ile birlikte adeta izdivaç programına dönüştü... Turacı çifti ise anlattıkları ile birbirlerini rezil ettiler.

 
Serhat Ulueren’in sunumuyla Kanaltürk ekranlarında yayınlanan spor programı Telegol magazin programlarını aratmadı. Eşine dayak attığı iddiası ile gündeme oturan eski Fenerbahçeli futbolcu Önder Turacı canlı yayında dayak iddialarına yanıt verdi.

Önder Turacı’nın ardından, eşi Ayşe Turacı’da canlı yayına bağlanınca Telegol’de ilginç sahneler yaşandı. İşte Önder Turacı ile Ayşe Turacı’nın söyledikleri:

ÖNDER TURACI: BU KADININ SÖYLEDİKLERİ...

"Bu kadının söyledikleri yalan ve iftiradan ibarettir. Şiddete başvurmam söz konusu değildir. Ben kimseye zarar vermedim. Böyle bir şey yaşanmamıştır. Bu kadının akıl ve ruh sağlığından şüpheliyim. Bunu da mahkemede ispat edeceğim. Tüm bu yaşanılanlar şov ve reklam amaçlıdır. Kanıtı yok ama bir çok iddia da bulunuyor."

NİYETİ REKLAM YAPMAK

"Herkes gibi bende alkol alıyorum. Ben geçen sene 28 maç oynadım. Her gün alkol alan birisi 28 maça nasıl çıkar. Mahkemede kimin haklı olup olmadığı ortaya çıkacak. Beni tanıyan tanır. Ben ekmeğimi helal yönden kazandım. Öyle bir şeye girmem mümkün değil. Onların amacı anne-kız, benim ismimi karalayıp üzerimden reklam ve şov yapmak. Ben onunla evlenmeden önce on dedim ki "Benim küçük bir şey sormam lazım dedim. O da evlilik sözleşmesi. Evlilik sözleşmesi yaptım. Ayrıldığımızda para ve mal vermemek için bu sözleşmeyi yaptık."

YEMİN ETSİN EŞİMİ DÖVMEDİM DESİN

Önder Turacı’nın iddiaları sonrası Ayşe Turacı’nın iddiaları VTR’den yayına verildi. Program sunucusu Serhat Ulueren kaseti yayınladıkları için Önder Turacı’dan özür diledi. Özür dilemeyi gerektiren bir durum olmadığı halde bu tavrı ile şaşırttı. Önder Turacı ile yaptığı konuşmanın ardından bu kez Ayşe Turacı canlı yayına bağlanmak istedi.

Canlı yayında Aye Turacı’da şunları söyledi:

"Ben çok sabrettim. Önder beni kullanıp kullanıp attı. Önder Allah’tan korkmadan, yemin ederek ’ben eşimi dövmedim’ demesin. Benim elimde kanıtlar var, mesajlar var. Çıkartırım onları medyaya veririm, o zaman görür o. Önder’de şikenin içinde. Teşvik primi aldığını kendi gözlerimle gördüm. Ben bildiklerimi savcıya anlattım ve savcıda gerekeni yapacağını söyledi. Yakında gerçekler ortaya çıkacak. Benim onun malında mülkünde gözüm yok. Önde Turacı Kayserispor’da oynarken şike işine girdi. Ben Önder’den boşanmak istiyorum. Ve herhangi bir mal veya para talebinde bulunmuyorum. Sadece benim eğitim masraflarını karşılamasını istiyorum."


 CANLI YAYINDA BÜYÜK REZALET!