Canlı yayında 'bu kadar da olmaz' dedirten anlar! SMA bağışı skandalı...

Antalya'da yaşayan Didem adlı kadın vicdanları sömürüp milyonları cebe indirerek dehşete düşürdü. Canlı yayına çıkarak kendisine atılı iddialara yanıt veren Didem Gülmez'in SMA'lı oğlu Mustafa Yağız için toplanan bağış paralarını lüks yaşamı için kullandığı ve çocuğu hayata bağlayan fişi çekmeye teşebbüs ettiği belirtildi. Gülmez de canlı yayında yaptığını itiraf ederek gözaltına alındı.

Canlı yayında 'bu kadar da olmaz' dedirten anlar! SMA bağışı skandalı... - Sayfa 1

Star TV'de canlı yayınlanan "Serap Paköz ile Gerçeğin Peşinde" programında bağış toplama skandalı izleyenlerin adeta kanını dondurdu.

113
Canlı yayında 'bu kadar da olmaz' dedirten anlar! SMA bağışı skandalı... - Sayfa 2

SMA'lı oğlu Mustafa Yağız için toplanan bağış paralarını harcadığını Star TV'de canlı yayınlanan Serap Paköz ile Gerçeğin Peşinde programında itiraf eden anne gözaltına alındı.

213
Canlı yayında 'bu kadar da olmaz' dedirten anlar! SMA bağışı skandalı... - Sayfa 3

4 yaşındaki Mustafa Yağız Gülmez SMA hastasıydı ve iddiaya göre tedavisi için Antalya'da izinsiz yardım kampanyası başlatıldı. Bu süreçte baba Gökhan Gülmez dolandırıcılıktan cezaevine girdi.

313
Canlı yayında 'bu kadar da olmaz' dedirten anlar! SMA bağışı skandalı... - Sayfa 4

38 yaşındaki anne Didem Gülmez'in oğlu için açtığı hesapta 167 bin dolar (3 milyon 100 bin lira) para birikti ancak Mustafa Yağız Gülmez 21 Haziran 2022'de vefat etti. Yağız'ın ölümü sonrası ortaya vahim iddialar atıldı.

413