Gündem
28 Ağu 2012 08:42 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:04

CANLI YAYINDA AZİZ YILDIRIM'DAN ÖZÜR DİLEDİ, ALEX GERÇEĞİNİ AÇIKLADI

Rıdvan Dilmen, Alex - Aziz Yıldırım - Aykut Kocaman arasında yaşanan gelişmelerle ilgili düşüncelerini paylaştı.

Fenerbahçe’de Alex - Aykut Kocaman ve Aziz Yıldırım üçgeni arasında yaşananların yankıları sürüyor. Aziz Yıldırım’ın Alex ile son günlerde yaşanan olaylarla ilgili yaptığı görüşme ile ilgili bir yorum da ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen’den geldi.

TV8’de yayınlanan Telegol programına telefonla bağlanan Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Alex arasında yapılan görüşmeler ile ilgili bilgi kirliliğinin önüne geçmek adına ipuçları vermek istediğini söyleyerek, "Başkan Alex ile konuştuğunda tweetlerle ilgili eleştiriler getirmiş. Kısaca "Sen bu kulübün önemli bir değerisin. İşini yap, hocan da sana söylemiş. Daha uzun yıllar birlikte olacağız. Bir babanın baba şevkatiyle yaklaşımı şeklinde görüşme gerçekleştirmiştir. Bunları söylediğim için de Aziz Yıldırım Başkan’dan özür diliyorum. Açıklamak zorunda kaldım." ifadelerini kullandı.

Dilmen ayrıca Alex de Souza’nın uzun yıllar Fenerbahçe camiası içinde kalacağına inandığını belirterek sıkıntıların büyütülmemesi gerektiğini ifade etti.

Dilmen Alex’in Spartak Moskova maçında oynayacağını düşünmediğini belirtirken Sivasspor karşılaşmasında ise kadroya alınabileceğini belirtti. Ayrıca açıklamasında Rıdvan Dilmen Aykut Kocaman’ın Fenerbahçe Kulübü’ndeki kredisinin fazla olduğunu belirtirken "Aykut Kocaman istemediği sürece de Fenerbahçe kulübünden kolay kolay gitmez." sözlerini sarfetti.