Gündem
14 Kas 2013 11:31 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:45

Canlı yayında açıkladı; Şafak Pavey'den sürpriz karar!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Şafak Pavey, siyasete devam etmeyeceğini açıkladı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Şafak Pavey, Abbas Güçlü ile Genç Bakış programında siyasete devam etmeyeceğini açıkladı. 
 
CHP Genel Başkan Yardımcısı Şafak Pavey, dün Abbas Güçlü ile Genç Bakış programına konuk oldu, Başkent Üniversitesi öğrencilerinin sorularını yanıtladı.
 
POLİTİKAYA DEVAM ETMEYECEĞİM
 
Ailem bana hep iyi bir insan ol, politikacı olma demişlerdi. Ben politikanın bir nöbet değişimi olduğunu düşünüyorum. Herhalde devam etmem.
 
BAŞBAKAN BENİ ZİYARET ETTİ DİYE DÜNYA GÖRÜŞÜM MÜ DEĞİŞECEK
 
Sayın Başbakan kazadan sonra zarafet örneği gösterip beni hastanede ziyaret etmişti. Tekrar teşekkür ediyorum bunun için. Ama insani ilişkilerin siyasi rekabete malzeme yapılıp medet umulmasını anlamış değilim. Bir hasta ziyareti karşılığında dünya görüşümü değiştirmem mi gerekiyor? Bunu anlamış değilim. Başbakan'ın şimdi de aynı zarafet örneğini gösterip Berkin Elvan'ı da hastanede ziyaret etmesini umut ediyorum.
 
 O KONUŞMAYI DİĞER VEKİLLERLE BİRLİKTE HAZIRLADIK
 
Meclis'te yaptığım konuşma Aykut Erdoğdu, Veli Ağbaba, Müslüm Sarı, Hüseyin Aygün ve eşleri ile oturulup sabaha kadar konuşularak hazırlandı. Hepsine teşekkür ediyorum. Özgürlükler mağdurunun hangi partiye oy verdiği ile ilgili değildir. Özgürlükler herkes için, her koşulda savunulmalıdır. Sosyal özgürlüklerin paha biçilmez olduğunu ancak kaybettiğimizde anlarız. Ben de adım adım kazandığımız bu sosyal özgürlükleri hatırlatmak istedim.