Televizyon
02 Nis 2014 10:10 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:03

Canlı yayında 1 Nisan şakası!

'Kaynana Gelin Seda'ya Gelin' programına katılan Gülizar Hanım, Seda Sayan'ın ekibiyle el birliği yapıp müzik prodüktörü Ahmet Özden'e 1 Nisan şakası hazırladı.

Stüdyodakileri ve ekran başındakileri şaşkına çeviren şaka, Ahmet Özden'e de ne yapacağını şaşırttı. Programa katılan Gülizar Hanım'ın; 'Ahmet Bey'i çok beğendim. Televizyonlardan görüyorum.Ben bekar ve güzel bir kadınım. Tabi siz ne dersiniz bilemem.' sözlerine karşısında kırmadan 'hayır' demeye çalışan Ahmet Bey, canlı yayında adeta ecel telleri döktü.

'Çok naziksiniz Gülizar Hanım çok teşekkür ediyorum. Fakat benim bir buçuk yıllık ilişkim var. Ayrıca arada ciddi bir yaş farkı var.' sözleriyle Gülizar Hanım'a kibarca hayır demeye çalışan Özden'in uğraşları pek işe yaramadı. Şakayı sonuna kadar sürdürmekte kararlı olan Gülizar Hanım ise Ahmet Özden'in nişanlı olduğunu öğrenince son bir hamle daha yaparak; 'Nişan dediğin nedir ki, alt tarafı yüzük. Atarsınız benim için birşey olmaz.' dedi. Fakat yarışmacı gelin adaylarından biri duyduğu bu sözler karşısında Gülizar Hanım'a tepki göstermeye başlayınca şaka daha fazla uzatılmadı. '1 Nisan, 1 Nisan!' diye bağırarak şaka yaptığını söyleyen Gülizar Hanım, canlı yayında herkesi güldürdü.

Önceden de 'Piston düştü' şakası yapılmıştı

Geçtiğimiz sezon TV8'de program yapan Seda Sayan, yine ekibiyle birlikte Ahmet Özden'i şakalamıştı. İnternetin fenomenlerinden 'piston düştü' videosunu programda canlandıran Seda Sayan ve ekibi, Ahmet Özden'e korku dolu anlar yaşatmıştı.