Canlı yayına bağlanıp ifşa etti! Eski eşinden Ece Ronay'ı zor duruma düşürecek itiraflar

Birden bire açtığı güzellik salonlarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran şarkıcı Ece Ronay'la ilgili eski eşi Mehmet Bilir'den çok konuşulacak sözler geldi.

Canlı yayına bağlanıp ifşa etti! Eski eşinden Ece Ronay'ı zor duruma düşürecek itiraflar - Sayfa 1

Son dönemlerde açtığı güzellik merkezleriyle adından söz ettiren şarkıcı Ece Ronay'ın eski eşi sessizliğini bozdu. Son olarak Ronay'a fiziksel şiddette bulunduğu görüntülerin ortaya çıktığı Mehmet Bilir, katıldığı bir televizyon programında, güzellik merkezleriyle ilgili çok konuşulacak ifadeler kullandı. Bilir, "Güzellik merkezlerini evlilik sürecimizde açtık. Sahnelere çıkmasın diye bütün hepsini ben açtım. Kendisi Dilan Polat özentisi bir arkadaştı. Benden borç aldı sonra bana yazdığı sözleşme ve senetlere itiraz edip bunları benim zorla yazdığımı beyan etti. Ben bu paramı talep ettiğim her süreçte kapıma silahlı adamlar geldi." dedi.

19
Canlı yayına bağlanıp ifşa etti! Eski eşinden Ece Ronay'ı zor duruma düşürecek itiraflar - Sayfa 2

ECE RONAY'IN ESKİ EŞİ SESSİZLİĞİNİ BOZDU
Bu günlerde adı gündemden düşmeyen ve son olarak da eski eşi Mehmet Bilir'den fiziksel ve psikolojik şiddet gördüğü gerekçesiyle şikayetçi olan Ece Ronay'ın ismi bu kez de güzellik salonlarıyla gündemde. Dilan Polat ve Engin Polat çiftiyle başlayan kara para aklama soruşturmalarında güzellik salonlarının paravan olarak kullanıldığı iddiası gündemdeki yerini korurken, Ronay'ın eski Mehmet Bilir, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

29
Canlı yayına bağlanıp ifşa etti! Eski eşinden Ece Ronay'ı zor duruma düşürecek itiraflar - Sayfa 3

"KAPIMA SİLAHLI ADAMLAR GELDİ"
Söylemezsem Olmaz canlı yayına telefonla bağlanan Ece Ronay'ın eski eşi Mehmet Bilir, "Güzellik merkezlerini evlilik sürecimizde açtık. Sahnelere çıkmasın diye bütün hepsini ben açtım. Boşandıktan sonra ticarete birlikte devam etmek istedi. Boşandıktan sonra da iki tane güzellik merkezi açtı. Sonrasında tekrardan benimle yapamayacağını söyleyip, 'Ben sana bu parayı 6 ay sonra taksit taksit ödeyeceğim' deyip, daha sonra da bana yazdığı sözleşme ve senetlere itiraz edip bunları benim zorla yazdığımı beyan etti. Ben bu paramı talep ettiğim her süreçte kapıma silahlı adamlar geldi. Kendisi Dilan Polat özentisi bir arkadaştı." ifadelerini kullandı.

39
Canlı yayına bağlanıp ifşa etti! Eski eşinden Ece Ronay'ı zor duruma düşürecek itiraflar - Sayfa 4

"ECE HANIM KAPALI KUTU YAŞAR"
"Şubeleri nasıl açıyor? Ekonomik imkanı var mıydı Ece'nin?" sorusunu yanıtlayan Bilir, "11 ayda 4 şube açtı. Ece Hanım kapalı kutu yaşar. Hiçbir zaman telefonu kurcalatmaz, banka hesaplarında ne var ne yok bilmem." dedi.

49