Televizyon
12 Mayıs 2010 12:34 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:17

CANIM AİLEM BİTECEK Mİ YOKSA DEVAM MI EDECEK? İŞTE BU SORUNUN CEVABI!

Senarist Selin Tunç'un hamileliği sebebiyle bitirilmesi planlanan dizide son durum ne?

Dizi devam edebilir!

İki sezondur büyük bir ilgiyle takip edilen ’Canım Ailem’ dizisinin Emirgan’daki setine konuk olduk ve Sadullah Celen’in yönetmenliğinde tüm hızıyla devam eden sette, üç kız kardeşi oynayan Şebnem Bozoklu, Funda Eryiğit ve Ezgi Mola ile konuştuk. Dizi setlerindeki stresli ve gergin ortamın yerini, ’Canım Ailem’in setinde huzur ve sükûnet almıştı. Yönetmen Sadullah Celen dahil kimsenin sesini yükseltmemesi, bir set için olağandışı bir durumdu. 61. bölümün çekimleri için gittiğimiz set ortamını bozan tek şey ise, dizinin 63. bölümde bitecek olmasıydı.

TELEFON YAĞMURU
Senarist Selin Tunç’un hamileliği sebebiyle bitirilmesi planlanan dizinin akibeti, seyirciden gelen yoğun istek nedeniyle henüz belli değil! Dizinin bitmemesi için internet sitelerinde kampanya başlatan ’Canım Ailem’ fanları, TMC’nin telefonlarını da kilitlemişler. Dizisinin takipçilerini mağdur etmek istemeyen Erol Avcı da yeni formüller aramaya başlamış. Henüz tam kararın alınmamış olmasıyla birlikte dizinin aynı ekiple devam edeceği fikri bile oyuncuları heyecanlandırmış.

BİR GÜN ANNE OLACAĞIM!
Yönetmen Sadullah Celen, "Her şeyin bir sonu vardır ama dizinin devam etmesini çok istiyorum" derken, Uğur Yücel de dizinin devam etmesine sevineceğini söylüyor. Meliha karakteriyle adından söz ettiren Şebnem Bozoklu ise dizinin oyunculuk kariyerinde bir dönüm noktası olduğunu söylüyor. Kendisinden büyük bir karakteri canlandırdığı için saçı ve makyajıyla olduğundan farklı bir kimliğe bürünen Bozoklu, şunları söylüyor: "Benim saçlarım kısa... Eğer dizi biterse saçımı eski haline getirmek için hevesleniyorum" diyor. Çocukları çok sevdiğini söyleyen Şebnem Bozoklu, "Ben de Meliha gibiyim, çocuklara tapıyordum. Ama şu an hazır değilim. İleride bir gün mutlaka ben de anne olacağım." Dizinin finaline ilişkin yorumlarını aldığımız Bozoklu, Samim ile Meliha’nın kavuştuğu şenlikli mutlu bir final olmasını istediğini söylüyor.

ÇOK ŞANSLIYIM!
Seyhan rolüyle tanınan Funda Eryiğit de, hamile kostümüyle rol sırasının kendisine gelmesini beklerken SABAH gazetesine göz atmayı ihmal etmiyor. Bozoklu gibi dizinin bitmesini istemeyen Funda Eryiğit de, sette çok iyi arkadaşlar edindiğini söylüyor. Halen İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü üçüncü sınıf öğrencisi olan Eryiğit, oyunculuk kariyerine böyle bir diziyle başlamasının kendisi için büyük şans olduğunu ifade ediyor. Eryiğit, "Uğur Yücel gibi hayran olduğum bir oyuncuyla kamera karşısına geçmek benim için unutulmaz bir deneyim oldu. Kendisinden ve bu diziden çok şey öğrendim" diyor. Eryiğit, rolü için hamile olan bir arkadaşını gözlemlediğini söylüyor.

DİZİDEKİ HERKES TUTKULU
Sahnesi olmamasına rağmen röportaj için sete gelen Ezgi Mola da güzelliğiyle dikkat çekiyor. Enerjisiyle bir anda herkesin ilgi odağı olan Mola da, diğer rol arkadaşları gibi dizinin devam etmesini istediğini söyleyerek, şöyle konuşuyor: "Ben birçok sette bulundum. Ama bu dizideki gibi birliktelik ve samimiyet görmedim. Çok iyi bir kadro, iyi şekilde denk geldi. Hepimiz aynı dilde konuşuyoruz."

SUDA ÜŞÜMEDİM!
Dizide canlandırdığı ’Feride’ karakteri gibi renkli bir kız olduğunu söyleyen Mola, iki hafta önceki bölümde Gülendam’ın sakarlığı sebebiyle soğuk suya düşmüştü. O sahnenin çekimleri sırasında üşümediğini söyleyen Mola, "Tam tersi yaşadığım adrenalinden dolayı keyif aldım" diyor. Başarılı aktör Uğur Yücel’in aynı zamanda çok iyi de bir oyuncu koçu olduğunu söyleyen Mola, "Keşke her oyunumda kulağıma bir şeyler fısıldasa" diye konuşuyor. Mola, dizideki tüm karakterlerin birbirlerine tutkuyla aşık olduklarına da dikkat çekiyor.

İlker Gezici/Sabah Günaydın