Magazin
27 Eki 2017 10:36 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:13

Caner Erkin'den bir dava daha! 'O kadın yalancı'

Futbolcu Caner Erkin, kendisi hakkında “Caner, direk dansı kursuna, o dönemki eşi Asena ile birlikte gitti” diye ifade veren şarkıcı Cemre Kemer’i savcılığa şikayet etti.

Sabah'tan Dilek Yaman'ın haberine göre Caner Erkin'in, oğlu Çınar'ın velayeti için açtığı davada, Hepsi grubu üyesi Cemre Kemer de tanık olarak ifade verdi.Cemre Kemer ifadesinde, "Asena, direk dansı kursuna Caner'le birlikte gitti" demişti.

Caner Erkin, bu ifade nedeniyle avukatı vasıtasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu.

'EZBERLETİLMİŞ İFADE'

Caner Erkin, hakkında tanıklık yapan şarkıcı Cemre Kemer'le hayatının hiçbir döneminde karşılaşmadığını belirterek, "Biz boşandıktan sonra Asena ile arkadaş olmuş ve kendisine ezberletilen beyanla ifade vererek yalancı tanıklık yapmıştır" dedi.



CEMRE KEMER KİMDİR?

Cemre Kemer aslen Erzincan‘lı.17 Şubat 1985 tarihinde İstanbul'da doğan Cemre Kemer, Lütfü Banat İlkokulu ve Sedat Simavi İlkokulu’nda okuduktan sonra, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Bale Bölümü’ne girdi



Cemre Kemer 2005 yılında arkadaşları ile birlikte Hepsi grubunu kurdu.Hepsi grubu ilk kurulduğunda 4 kişiden oluşuyordu. Gülçin, Yasemin, Cemre ve Eren. Ancak sonra Gülçin guruptan ayrıldı ve yoluna tek başına devam etmeye karar verdi. Böylece Hepsi gurubu da 3 kişi kaldı.