Spor
23 Eyl 2023 00:55 Son Güncelleme: 23 Eyl 2023 00:57

Caner Erkin şov yaptı, Eyüpspor kazandı!

Trendyol 1. Lig'in 6. haftasında Eyüpspor, evinde Ümraniyespor'u 2-0 mağlup etti ve 6'da 6 yaparak sezona bomba gibi başladı. Arda Turan'ın öğrencileri gösterdiği performansla taraflı tarafsız herkesin beğenisini topladı. Takımın tecrübeli oyuncusu Caner Erkin'in golü ise izleyenlerin gözünün pasını sildi.

Trendyol 1. Lig'in 6. haftasında Arda Turan'ın ekibi Eyüpspor ile Ümraniyespor karşı karşıya geldi. Eyüpspor, rakibini 2-0 devirerek liderliğini sürdürdü.

6 MAÇTA 6 GALİBİYET

Bu sonuçla birlikte ligdeki 6. maçından da galibiyet ile ayrılan Eyüpspor puanını 18'e yükseltip liderliğini sürdürürdü. Arda Turan yönetimindeki Eyüpspor'un topladığı puanların yanında oynadıkları futbol büyük takdir topladı.

CANER'DEN MUHTEŞEM GOL

Dakikalar 60'ı gösterdiğinde bu sezonun formda ismi Caner Erkin'den inanılmaz bir gol geldi. Ceza sahasının sağ köşesinden harika bir ayak içi vuruşu yapan Caner Erkin, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. Caner Erkin bu golüyle birlikte ligdeki gol sayısını 4'e çıkartmış oldu. Bu sezon 6 maça çıkan tecrübeli oyuncunun 3 de asisti bulunuyor.