Spor
14 Haz 2023 19:11 Son Güncelleme: 14 Haz 2023 21:15

Caner Erkin ile yollar resmen ayrıldı!

Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaştığı Fenerbahçe'ye final mücadelesinde 2-0 mağlup olarak kupayı kaptıran Başakşehir'de karşılaşmanın 34. dakikasında oyundan alınan Caner Erkin'in Emre Belözoğlu'na gösterdiği tepki gündem olurken, Başakşehir'den bir hamle gelerek Caner Erkin ile yollar ayrıldı

Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe ile karşılaşan Başakşehir henüz karşılaşmanın ilk saniyelerinde kalesinde gördüğü golle büyük bir şok yaşarken, mücadelenin 29. dakikasında rakibi karşısında 2-0 geriye düşmüş ve bu durum teknik direktör Emre Belözoğlu'nu oldukça kızdırmıştı.

Henüz 34. dakikada 3 değişiklik birden yapan Belözoğlu, Serdar Gürler, Caner Erkin ve Lucas Biglia oyundan çıkarlarken Adnan Januzaj, Eden Karzev ve Lucas Lima oyuna dahil etmişti.

FORMASINI YERE FIRLATMIŞTI

Kenara gelen isimlerden Caner Erkin'in oyundan çıkarken sergilediği sinirli tavır dikkat çekerken, hocasının yanından geçtikten sonra önce elindekini daha sonra formasını yere fırlatmıştı.

KARAR VERİLDİ! YOLLAR AYRILDI

Başakşehir, sözleşmesi sona eren Caner Erkin'in takımdan ayrıldığını açıkladı.

EYÜPSPOR İDDİASI

Arda Turan'ın çalıştırdığı Eyüpspor'un Caner Erkin'in peşinde olduğu ve tecrübeli isme kısa zamanda teklif götüreceği öğrenildi. Caner Erkin'in Eyüpspor'un projelerini beğendiği ve transfere sıcak baktığı iddia edildi.