Polemik & Kulis
31 Oca 2011 13:52 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:00

CANDAŞ TOLGA IŞIK'A PROGRAM YAPTIĞI KANALDAN VETO MU GELİYOR? (MEDYARADAR-ÖZEL)

Posta yazarı Candaş Tolga Işık'ın, Güneydoğu halkını “ensest ilişki” içinde olmakla itham ettiği yazısı, hangi yöneticinin tepkisini çekti

"Candaş basın", Posta Gazetesi yazarı Candaş Tolga Işık’ın, Doğu ve Güneydoğu halkını “ensest ilişki” içinde olmakla itham ettiği yazısına yönelik Kürt kökenli vatandaşların dün Posta Gazetesi önünde yaptığı protestoyu "görmezden" geldi..

Bir tür “yoldaş”, “candaş” dayanışması gerçekleştirdiler.

Candaş Tolga Işık, ayrıca TV8’de de İcra Kurulu üyesi Gökmen Karadağ’ın yönettiği, Prof. Dr. Haluk Şahin, Sabah gazetesi yazarı Nazlı Ilıcak ile 8.Gün adlı programda gündemi tartışıyor.

Ayrıca çarşamba geceleri de "Bunu Konuşalım" adlı programda konuklarıyla söyleşiyor. tv8 internet sitesinde "Genç kuşağın gözde gazetecilerinden" vurgusuyla tanıtılan Candaş Tolga Işık’ın program tanıtımı dünden itibaren ekrana getirilmiyor.

Işık’ın Posta gazetesindeki yazıs, kendisi de Doğu kökenli olan tv8’in Genel müdür Abiş Hopikoğlu’nu da öfkelendirdiği ve derinden sarstığı öğrenildi.

İlk aşamada Işık’ın tv8 ekranlarındaki program tanıtımlarını durduran Abiş Hopikoğlu’nun nihai kararı bugün ya da yarın vereceği kaydedildi.

Candaş Tolga Işık’ın Posta gazetesindeki iğrenç yazısı yayımlandığında memleketi Erzurum’da bulunan Abiş Hopikoğlu’nun bazı kararlar alacağını çevresindekilere aktardığı söyleniyor.

MEDYARADAR-ÖZEL