Candan kardeşlerin yüz ifadeleri gündem oldu! 'Bunlara böyle ne olmuş?'

Gözaltına alınan sosyal medya fenomenleri Bahar ve Nihal Candan kardeşlerin emniyete girişlerindeki yüz ifadeleri dikkat çekti. Oldukça yorgun ve üzgün görünen Bahar ve Nihal Candan'ın o hallerine sosyal medyadan yorum yağdı.

Candan kardeşlerin yüz ifadeleri gündem oldu! 'Bunlara böyle ne olmuş?' - Sayfa 1

Bir televizyon programında ünlenen ve sonrasında sosyal medya hesaplarında yaptıkları lüks yaşamlarını gözler önüne seren paylaşımlarıyla gündeme gelen Nihal ve Bahar Candan kardeşler "suç gelirlerini aklama" iddiasıyla gözaltına alındı. Ayrıca operasyon çerçevesinde Hacı İsrafil S. isimli bir kişi de Kars’ta gözaltına alınarak İstanbul’a getirilmişti.

113
Candan kardeşlerin yüz ifadeleri gündem oldu! 'Bunlara böyle ne olmuş?' - Sayfa 2

YÜZ İFADELERİ DİKKAT ÇEKTİ

Fenomen kardeşler ve Hacı İsrafil S., emniyetten sağlık kontrolü için hastaneye götürüldü. Hastanedeki işlemleri tamamlanan şüpheliler ardından tekrar emniyete getirildi. Candan kardeşler basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı. Suç örgütüne üye olma ve suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama suçlarından gözaltına alınan şüphelilerin sorgularına devam edileceği öğrenilen Bahar ve Nihal Candan'ın emniyete getirilme anlarındaki yüz ifadeleri dikkat çekti.

213
Candan kardeşlerin yüz ifadeleri gündem oldu! 'Bunlara böyle ne olmuş?' - Sayfa 3

Oldukça yorgun ve üzgün olduğu görülen fenomen kardeşler için sosyal medyada yapılan yorumlar da dikkat çekti.

313
Candan kardeşlerin yüz ifadeleri gündem oldu! 'Bunlara böyle ne olmuş?' - Sayfa 4

İşte Candan kardeşler için yapılan yorumlardan bazıları...

413