Canan Karatay’ın gençlik hali bomba! Mankenler halt etmiş

Sağlıklı beslenme ile ilgil yaptığı çarpıcı çıkışlarla bilinen tanınan Prof. Dr. Canan Karatay’ın 57 yıl önce çekilmiş bir fotoğrafı, sosyal medyada gündem oldu.

Canan Karatay’ın gençlik hali bomba! Mankenler halt etmiş - Sayfa 1

Prof. Dr. Canan Karatay, geçen yıl katıldığı bir televizyon programında, gençlik yıllarına ait fotoğraflarını izleyicilerle paylaşmıştı. Karatay, bu fotoğrafların 1964 yılında çekildiğini ve o zaman İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde okuduğunu söylemişti. Karatay, fotoğraflarda çok mutlu göründüğünü de belirtmişti. 

19
Canan Karatay’ın gençlik hali bomba! Mankenler halt etmiş - Sayfa 2

Prof. Dr. Canan Karatay’ın gençlik fotoğrafları, sosyal medyada yeniden gündem oldu. Karatay’ın hayranları, fotoğrafları beğeni ve yorum yağmuruna tuttu. 

29
Canan Karatay’ın gençlik hali bomba! Mankenler halt etmiş - Sayfa 3

Bazı kullanıcılar, Karatay’ın bakışlarının hiç değişmediğini ve o zaman da aynı karizmayı taşıdığını ifade etti. Bazıları ise Karatay’ın yaşlanmaya meydan okuduğunu ve hala çok güzel göründüğünü dile getirdi. 

39
Canan Karatay’ın gençlik hali bomba! Mankenler halt etmiş - Sayfa 4

CANAN KARATAY KİMDİR?

Canan Karatay, 1943 yılında Elazığ’da doğan, kalp hastalıkları alanında uzmanlaşmış ve sağlıklı beslenme konusunda kitaplar yazmış bir doktordur. Karatay, Türkiye’de ve yurtdışında birçok ilke imza atmış, kardiyoloji alanında önemli çalışmalar yapmıştır.

49