Canan Karatay'ı hipnoz edip soydular! O anları anlattı

Telefon dolandırıcıları 10 yıl önce Canan Karatay'ı da tuzaklarına düşürmüştü. Profesör Canan Karatay kendini hakim ve savcı diye tanıtanlara yüklü miktarda parasını kaptırmıştı. O dolandırıcılar yakalandı. Karatay'da düştüğü tuzağı Show TV'ye anlattı. Karatay, "Hiçbir emniyet müdürü, hiçbir savcı, hiçbir polis telefonla sizden para istemez inanmayın, güvenmeyin" diyerek vatandaşları bu konuda uyardı.

Canan Karatay'ı hipnoz edip soydular! O anları anlattı - Sayfa 1

Geliştirdiği "Karatay Diyeti" ile tanınan Prof. Dr. Canan Karatay da telefon dolandırıcılarının hedefi olmuştu. Kendilerini polis ve savcı olarak tanıtan şüpheliler Canan Karatay'a bankadan çektirdikleri 50 bin dolar ve 10 bin lirayı iki ayrı parkta bıraktırdı.

111
Canan Karatay'ı hipnoz edip soydular! O anları anlattı - Sayfa 2

Canan Karatay dolandırıcıların tuzağına nasıl düştüğünü anlattı. Karatay, 'Sakın bunu yapmayın' diyerek vatandaşlara da önemli uyarılarda bulundu.

211
Canan Karatay'ı hipnoz edip soydular! O anları anlattı - Sayfa 3

'Kimseye bir şey söylemeyeceksiniz, telefonu kapatmayacaksınız' işte bunları söyleyen telefon dolandırıcıları ünlü profesör Canan Karatay'ı da böyle dolandırmıştı. Telefon dolandırıcıları yakayı ele verdi. Hakimler ve Profesörler de dolandırıldı. Canan Karatay 10 yıl önce kendini hakim ve savcı diye tanıtan dolandırıcıların hedefi olmuştu.

311
Canan Karatay'ı hipnoz edip soydular! O anları anlattı - Sayfa 4

"TAMAMEN HİPNOTİZE OLUYORSUNUZ"

Canan Karatay kandırıldığı anları Show TV'ye anlattı. Karatay, "Yurt dışında sizin kimliğiniz kullanılarak hesap açılmış, burdan PKK'ya yüklü bir para gitmiş ve siz bununla suçlanıyorsunuz. Arkadan sesler geliyor 'Ben komiser bilmem kim' savcımıza veriyorum telefonu.

411