Politika
13 Ara 2022 16:13 Son Güncelleme: 13 Ara 2022 17:30

Canan Kaftancıoğlu'ndan Ekrem İmamoğlu'na destek paylaşımı

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı İmamoğlu arasında bazı gerginliklerin yaşandığı iddia edilmişti...

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu “Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkan ve üyelerine hakaret ettiği” iddiasıyla yargılanan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu için sosyal medya hesabından destek paylaşımında bulundu.

İmamoğlu’nun YSK üyelerine hakaret ettiği iddiasıyla yargılandığı ve hakkında hem hapis cezası hem de siyasi yasak istenilen davanın duruşması 14 Aralık'ta görülecek.

Kaftancıoğlu, hakkında hakaret niteliğinde bazı sözler sarf ettiği ve bu nedenle aralarının açık olduğu iddia edilen İmamoğlu için destek paylaşımında bulundu. Kaftancıoğlu, twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Sadece İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu değil, 16 milyon İstanbullunun iradesi ve İstanbul yargılanıyor” dedi.

Başta CHP’liler olmak üzere birçok sosyal medya kullanıcısı, “İstanbulYargılanıyor” etiketiyle twitter’dan paylaşımda bulundu.