Gündem
07 Kas 2021 15:25 Son Güncelleme: 07 Kas 2021 15:31

Can Yılmaz 'o isim' üzerinden seçim tahmini yaptı! "Bu aralar adını çok sık duyuyor ve..."

Komedyen ve oyuncu Cem Yılmaz'ın ağabeyi Can Yılmaz, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanıyor ve yaptığı paylaşımlarla gündemin nabzını tutmayı başarıyor. Yılmaz yaptığı son paylaşımda Ali İhsan Yavuz üzerinden seçim tahmininde bulundu.

Kendisine has tarzıyla esprili paylaşımlara imza atan ve zaman zaman yaptığı tespitlerle takipçilerinin hislerine tercüman olan Yılmaz yine dikkat çekici ve bir o kadar da esprili bir göndermeyle takipçilerinin karşısına çıktı. 

Son olarak "Biz de oylarımız ile Tayyip Bey'e destek verdiğimiz için hanelerimize sevap yazılmaya devam ediyor" şeklinde bir açıklamada bulunan AKP Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz'un fotoğrafını Twitter hesabından paylaşan Can Yılmaz, özellikle İstanbul Belediyesi seçimlerinde hemen her gün ekranda gördüğümüz Yavuz üzerinden şu tespitte bulundu:

"AKP Genel Başkan Yardımcısı Sn. Ali İhsan Yavuz’u çoğunlukla seçime yakın zamanlarda ve seçim sürecinde görüyoruz ve duyuyoruz. Bu düz mantıkla, bu aralar adını çok sık duyuyor ve fotoğrafını her yerde görüyorsak, yakınlarda bir seçim olacak diyebilir miyiz?"