Can Yaman, Çağatay Ulusoy hakkında da konuşmuş

Kıvanç Tatlıtuğ hakkında söylediklerinin gündem olmasının ardından Can Yaman hakkında bir iddia daha ortaya atıldı. Bu kez Can Yaman'ın hedefinde Çağatay Ulusoy olduğu iddia edildi. İşte o diyaloglar...

Can Yaman, Çağatay Ulusoy hakkında da konuşmuş - Sayfa 1

Son dönemde yurt dışında gördüğü yoğun ilgi ve bir kadın hayranına verdiği cevapla gündemden düşmeyen Can Yaman'ın KıvançTatlıtuğ hakkındaki sözleri olay yaratmıştı. Can Yaman'ın Kıvanç Tatlıtuğ'dan sonra şimdide Çağatay Ulusoy ile gerginlik yaşadığı ortaya çıktı.

17
Can Yaman, Çağatay Ulusoy hakkında da konuşmuş - Sayfa 2

İspanya’da bir televizyon programına konuk olan Can Yaman'a bir kadın hayranı İspanyolca “Buradan Can Yaman’ın mükemmel, ideal bir insan olduğunu düşünerek gideceğiz ancak bize Can Yaman’ın bu dünyadan olduğunu kanıtlayacak bir şeyler anlatabilir misin” diye sormuş, Yaman, stüdyonun arka tarafını göstererek “Arka odaya geçelim” yanıtını vermişti. Yaman’ın verdiği cevap magazin dünyasını karıştırmıştı.

27
Can Yaman, Çağatay Ulusoy hakkında da konuşmuş - Sayfa 3

Can Yaman'ın verdiği röportajda Kıvanç Tatlıtuğ hakkında “Dizileri İspanya’da izlenmiyor” açıklaması da magazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı.

37
Can Yaman, Çağatay Ulusoy hakkında da konuşmuş - Sayfa 4

Can Yaman'ın Kıvanç Tatlıtuğ'dan sonra şimdi de Çağatay Ulusoy ile gerginlik yaşadığı iddia edildi.


47