Gündem
11 Ara 2010 18:57 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:52

CAN DÜNDAR'IN BABASI ''GİZEMLİ ÇELENK'' İLE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI!

Ali Rıza Dündar'ın cenazesi Ankara Kocatepe Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Gölbaşı Mezarlığı'na defnedildi.Cenazeye gönderilen bir çelenk dikkatleri çekti.

Dündar’ın Ankara Kocatepe Camii’nde cenaze törenine Devlet Bakanı Mehmet Aydın’ın yanı sıra Dündar ailesi ve çok sayıda gazeteci ve DSP milletvekilleri Hasan Erçelebi ile Mustafa Vural da katıldı. Dündar’ın cenazesi Ankara’nın Gölbaşı ilçesindeki mezarlıkta toprağa verildi.

Dündar’ın babasının cenazesine MİT Müsteşarı Hakan Fidan da bir çelenk gönderdi. Çelengin üzerinde hiçbir isim ya da kurum ismi bulunmaması ve sadece ‘’Müsteşar’’ yazması dikkat çekti. Ali Rıza Dündar, yıllar önce Milli İstihbarat Teşkilatından emekli olmuş ve MİT’de görev yaptığını eski İstanbul Bölge Başkanı Nuri Gündeş açıklamıştı.

Dündar’ın babasının kendi personel başkanlığı zamanında MİT’e alındığını belirten Gündeş, "Ana karargâhta idarî bir görevi vardı. . Dar gelirine rağmen oğluna iyi eğitim vermek için çırpındı, Can Dündar’ı bugünkü mevkiine taşıdı’’ demişti.

gazeteport