Gündem
10 Mar 2015 08:57 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:06

Can Dündar çağırmıştı! O isimler Cumhuriyet künyesine geri döndüler!

Cumhuriyet gazetesinde eski genel yayın yönetmeni Utku Çakırözer ile yaşadığı sorunlar yüzünden idari görevlerinden istifa eden iki isim görevlerine geri döndü.

Cumhuriyet gazetesinde eski genel yayın yönetmeni Utku Çakırözer ile yaşadığı sorunlar yüzünden idari görevlerinden istifa eden Yazı İşleri Müdürü Ayşe Yıldırım Başlangıç ile Haber Koordinatörü Murat Sabuncu,  gazeteye geri döndü.
KÜNYEYE GERİ DÖNDÜLER
Yıldırım ve Sabuncu'nun isimleri, gazetenin künyesine bugün yeniden eklendi. Daha önce Cumhuriyet'in Yayın Koordinatörlüğü görevini yürüten Murat Sabuncu, bu kez Haber Koordinatörü olarak görev yapacak. Ayşe Yıldırım Başlangıç ise eski görevi olan Yazı İşleri Müdürlüğü'ne devam edecek.
DOĞAN SATMIŞ'IN İSMİ YOK ANCAK...
Diğer taraftan yakın bir tarihte Cumhuriyet'le anlaşan Doğan Satmış'ın ismi gazetenin künyesinde yer almadı. Ancak, gazetenin Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar, bugünkü köşe yazısında Satmış'ın gazetede Genel Yayın Danışmanı olarak görev yapacağını açıkladı.
CAN DÜNDAR GERİ ÇAĞIRMIŞTI
Cumhuriyet'in yeni Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar, idari görevlerinden istifa eden Yazı İşleri Müdürü Ayşe Yıldırım Başlangıç ile Yayın Koordinatörü Murat Sabuncu'yu Şubat ayında gazeteye geri çağırmıştı.
Yıldırım ve Sabuncu ise bu çağrıya olumlu yanıt vererek, Cumhuriyet'e geri dönmüştü. Ancak, her iki ismin de görev tanımları netlik kazanmamıştı. Bu gelişmeyle birlikte, Sabuncu ve Yıldırım'ın eski görevlerini sürdürmeye devam edeceği de kesinlik kazanmış oldu.