Magazin
29 Mayıs 2012 11:10 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:42

CAN BONOMO DA SERTAB'I ZİRVEDEN İNDİREMEDİ!

Medya Takibi Ajansı Interpress, son on yıl içinde yapılan yarışmaları mercek altına aldı.

Ülkemizde gündemi uzun süre meşgul eden Eurovision Şarkı Yarışmalarından biri daha geride kalırken, Medya Takibi Ajansı Interpress, son on yıl içinde yapılan yarışmaları mercek altına aldı.

Ulusal, bölgesel ve yerel iki bine yakın gazete ve dergide, Türkiye’yi Eurovision’da temsil eden şarkılar ile ilgili bugüne kadar toplam 13 bin 698 haber yayınlandığı belirlendi. Geçtiğimiz haftasonu Bakü’de 57.’si düzenlenen ve Türkiye’nin yedinci olduğu Yarışmada yer alan, Can Bonomo’nun “Love Me Back” isimli parçasının, yazılı basında 2003 yılından bu yana yapılan yarışmalar içinde çıkan toplam haber sayısında dördüncü sıraya yerleştiği tespit edildi.

Yapılan aynı araştırmada, yıllara göre dağılımlar tek tek incelendiğinde, en çok haberin toplam 3 bin 742 adetle, 2003 yılında Türkiye’ye şimdiye kadar Eurovision’daki tek birinciliği kazandıran Sertab Erener’in “Everyway That I Can” isimli şarkısı hakkında çıktığı görüldü. Hakkında en çok haber yayınlanan ikinci Eurovision şarkısı toplam 3 bin 308 adetle, 2009 yılında Hadise’nin seslendirdiği ve yarışmada dördüncü olan “Düm Tek Tek” parçası olduğu saptandı. Son on yıl içinde yazılı basında ülkemizi Eurovision’da temsil eden şarkılar içinde üçüncü sırada ise, 2007 yılında yedinci olan Kenan Doğulu’nun “Shake It Up Şekerim” şarkısı toplam bin 987 haberle listede yer almış.

Interpress’in 2003’ten günümüze Eurovision Yarışmalarında Türkiye’yi temsil eden şarkıların yazılı basındaki haber yansımalarını incelediği araştırmaya göre, bu yıl Eurovision’da ülkemize yedinciliği kazandıran ve Can Bonomo’nun seslendirdiği “Love Me Back” isimli parça şimdiye kadar toplam bin 393 haberle dördüncü sıraya yerleşti. 2010 yılında Manga Grubu’nun söylediği “We Could Be The Same” isimli parça da toplam haber sayısında bin 322’ye ulaşarak beşinci olduğu belirlendi.




1120 LİRA TAKSİTLE DAİRE!

2B PASTASINA GÖZ DİKTİLER

DÖNÜŞÜME MADDİ DESTEK VERİLECEK

ÖZEL UÇAĞIYLA GİTTİ,YARIMSAATTE ALDI GELDİ

TAPUDAİRESİNE GİTMEDEN ÖDEMENİZİN YAPILDIĞINDAN EMİN OLUN!

SEDA SAYANDAN SOSYALSORUMLULUK PROJESİ !

KENTSEL DÖNÜŞÜM’DE GERİDÖNÜŞÜM FIRSATI!

GEBZE-İZMİR OTOYOLUNA FİNANSMAN BULUNDU

İSTANBUL FİNANSMERKEZİ 150 BİN KİŞİLİK İŞ YARATIR

MARMARA EVLERİ 3′ÜN MAĞAZALARISATIŞTA

GRAND KANYONEVLERİ’NİN REKLAM YÜZÜ ERTUĞRUL SAĞLAM

BEYKENT PINAR EVLERİ’NDE 99 BİNTL’YE!

SÜRDÜRÜLEBİLİR BİRGELECEK İÇİN: GÖLMAHAL VİLLALARI

İSTANBUL’A 55 MİLYAR LİRALIK YATIRIM GELİYOR

DÖNÜŞÜM’DE60 GÜN 5 AYA UZAYABİLİR