Medya
08 Ara 2021 11:33 Son Güncelleme: 08 Ara 2021 11:38

Can Ataklı’dan Hilal Kaplan’a sert Çağlar Ertuğrul tepkisi! ‘Bir esprinin bile…’

Korkusuz yazarı Can Ataklı, Hilal Kaplan’a yer verdiği bugünkü yazısında “AK Partililerin dengesi iyice bozuluyor artık, bir dizi oyuncusunun esprisinin bile Erdoğan’a zarar vereceğini düşünüyorlar” eleştirisinde bulundu.

Korkusuz yazarı Can Ataklı, Altın Kelebek ödül töreninde En İyi Erkek Oyuncu ödülünü alan Teşkilat dizisinin başrolü Çağlar Ertuğrul’un konuşması sırasında bir anda arkasını kontrol etmek için dönerek Altın Portakal’daki Nihal Yalçın ve Tamer Karadağlı arasında yaşanan olaya gönderme yapması sonrası gelen tepkileri değerlendirdi.

Çağlar Ertuğrul, “Birisi mimik yapıyor sandım arkamda” deyince sunucu Cem Davran “Bu o törenlerden değil, bak ne güzel kenarda duruyor” cevabını vermişti. “AKP’liler bu espriye çok öfkelenmişler. Anında Twitter’da ‘Teşkilat izlemiyoruz’ etiketi yayılmış. Rezalete bakar mısınız?” diyen Ataklı, devamında şöyle yazdı:

“AKP’lilerin dengesi iyice bozuluyor artık, bir dizi oyuncusunun esprisinin bile Erdoğan’a zarar vereceğini düşünerek diziyi karalamaktan çekinmiyorlar. Oysa o dizi MİT’in Erdoğan’ı yüceltmek için çok büyük paralar harcayarak çektirdiği dizi. Trollerin belli ki pek aklı yok, bunun farkında bile değiller.”

Yazının tamamı için tıklayın!