Medya
06 Ara 2021 10:32 Son Güncelleme: 06 Ara 2021 10:56

Can Ataklı’dan ‘Erdoğan’ı kandırdılar’ çıkışı! ‘Hiç görmemek en iyisi…’

Erdoğan’ın Siirt’te konuşurken, CHP’nin Mersin’de düzenlediği mitinge işaret ederek kalabalık karşılaştırması yapmasını hatırlatan Can Ataklı, “Danışmanları yine kandırmışlar” dedi.

Erdoğan, Siirt’te konuştuğu sırada, Kılıçdaroğlu’nun gerçekleştirdiği mitingle ilgili olarak, “Bugün Mersin’deydi. Mersin’de bu kadar kalabalık toplayamadı. Mersin’i bu kadar dolduramadılar. İşte bak burası Siirt. ‘Daha büyük meydan verilse orayı doldururduk’ diyor. Sen ilk önce orayı doldur. Resmi rakamlar elimizde” demişti.

Can Ataklı, yazısının “Erdoğan’ı Mersin mitingi konusunda da kandırdılar” başlıklı bölümünde şunları kaydetti:

“AKP genel başkanı; Siirt’te konuşurken, belli ki aklı Mersin’deki CHP mitingindeydi.

Kılıçdaroğlu için “Bugün Mersin’deydi. Mersin’de bu kadar kalabalık toplayamadı. Mersin’i bu kadar dolduramadılar. İşte bak burası Siirt. ‘Daha büyük meydan verilse orayı doldururduk’ diyor. Sen ilk önce orayı doldur. Resmi rakamlar elimizde” dedi.

Erdoğan Siirt’teki kalabalığın Mersin’dekinin iki katı olduğunu iddia etti.

Peki Erdoğan bunu nereden bilip de söyledi?

Kendisine öyle bilgi verilmiş.

Danışmanları yine kandırmışlar Erdoğan’ı.

Bu konuda görev Mersin Valisi’ne verilmiş. Vali polislere turnike kurdurup mitinge katılanları tek tek saydırmış. 'Turnikelerden geçen 21 bin 500 kişiydi, ayrıca turnikelerden geçmeyip de mitingi biraz uzaktan izleyen 1500 kişi vardı' bilgisini sunmuş danışmanlara.

Oysa göz var izan var.

Vatandaş, Mersin’in en büyük alanı bir baştan bir başa dolmuş, yollar taşmış, millet meydana çıkan yolları bile tamamen doldurmuş.

Erdoğan’ın kandırıldığının kanıtı ne biliyor musunuz?

Dünkü saray gazetelerine ve televizyonlarına bakın, birinde bile Mersin mitingi yoktu. Haber ve fotoğraf koysalar foya ortaya çıkacak tabii. Hiç görmemek en iyisi.”

Yazının tamamı için tıklayın!