Medya
25 Ağu 2021 12:35 Son Güncelleme: 25 Ağu 2021 12:38

Can Ataklı’dan çarpıcı Mehmet Akif Ersoy yazısı! ‘Dilerim işinden etmezler...’

Can Ataklı, Kabil'e giden ve bir Taliban militanının kendisine İnönü Üniversitesi'nden kabul aldığını söylediğini duyuran gazeteci Mehmet Akif Ersoy’la ilgili çarpıcı bir yazı kaleme aldı.

Korkusuz yazarı Can Ataklı, Afganistan'ın başkenti Kabil'e giden HaberTürk programcısı Mehmet Akif Ersoy’un bir Taliban militanının canlı yayın bittikten sonra kendilerine bir yazı göstererek Malatya'da İnönü Üniversitesi'nden kabul aldığını söylemesi üzerine başlayan tartışmalara yer verdiği bugünkü yazısında, “Doğrulatmam mümkün değil ama saraydan Habertürk’e bu konuda tepki geldiğini de söyleyebilirim” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, “Taliban’la inanç farkımız yok” sözünü hatırlatan Ataklı, “Taliban’la inanç farkımız yok” diyenlerin bu tür haberlerden hoşnut olması mümkün olmaz” dedi.

“Şimdi Mehmet Akif Ersoy’un Türkiye’ye dönüşünü merakla bekliyorum” diyen Ataklı, “Bakalım ondan sonra neler olacak? Şu an itibarıyla Ersoy’un dikkati mutlaka çekilmiştir. Dilerim bu kadar güç bir işi başardıktan sonra bir de işinden etmezler” ifadelerini kullandı.

Yazının tamamı için tıklayın!