Medya
26 Eki 2021 07:44 Son Güncelleme: 26 Eki 2021 07:47

Can Ataklı’dan çarpıcı ‘dosya’ ve ‘ihbar’ iddiası! ‘O konuşmadan sonra...’

Can Ataklı, Kemal Kılıçdaroğlu'nun geçtiğimiz hafta yayımladığı ve bürokratlara seslendiği videosu sonrası CHP'ye ihbar dosyası yağmaya başladığını yazdı.

Korkusuz gazetesi yazarı Can Ataklı, bugün kaleme aldığı yazısında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun geçtiğimiz hafta yayımladığı ve bürokratlara seslendiği videosu sonrası CHP’ye ihbar dosyası yağmaya başladığını yazdı.

Can Ataklı’nın ‘iyi değerlendirilmeli’ diyerek duyurduğu olayı anlattığı bugünkü yazısından ‘CHP işe buradan başlasa çok dosya biriktirir’ başlıklı bölüm şöyle:

“Kemal Kılıçdaroğlu, bürokratları uyarmıştı geçen hafta.

18 Ekim’i de hedef göstermiş ve “Artık size verilen kanunsuz emirleri yerine getirmeyin, gelin yolsuzlukları bize anlatın” mesajı vermişti.

CHP’li yetkililerin söylediğine göre yurdun dört bir yanından bu tür ihbarlar ve dosyalar yağıyormuş.

Bakalım CHP bunu iyi değerlendirebilecek mi?

Utku Çakırözer’in kamu kaynaklarını saray medyasına nasıl peşkeş çekildiğini anlatan bilgileri başlı başına bir olaydır.

CHP’nin belge bilgi beklemesine bile gerek yok.

Çünkü bu kamu kurumlarının başında olanlar çok açık biçimde suç işlemekte ve bunu yaparken de hiçbir kaygı duymamaktadırlar.

O halde bütün bu kamu kurumlarının yöneticilerine hemen suç duyurusunda bulunulmalı ve ardı ardına davalar açılmalıdır.

Devletin çadır devleti gibi yönetilmesine aktif biçimde karşı çıkılmazsa bırakılacak hasarın altından kalkmak çok zor olacaktır.”

Yazının tamamı için tıklayın!