'Camdaki Kız'ın Sedat'ı hakkında Ajda Pekkan gerçeği!

Kanal D'nin yeni dizisi 'Camdaki Kız'da 'Sedat Koroğlu' karakterine hayat veren başrol oyuncusu Feyyaz Şerifoğlu, sosyal medyada da adından söz ettiriyor. 2013 yılında 'O Ses Türkiye' yarışmasına katılan Şerifoğlu, daha sonra da Ajda Pekkan'ın vokalistliğini yapmış.

'Camdaki Kız'ın Sedat'ı hakkında Ajda Pekkan gerçeği! - Sayfa 1

Geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkan 'Camdaki Kız' dizisi konusuyla olduğu kadar oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. Başrollerini Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun dizide; Sedat'ı canlandıran Şerifoğlu ise hem oyunculuğu hem yakışıklığı ile adından söz ettiriyor.

17
'Camdaki Kız'ın Sedat'ı hakkında Ajda Pekkan gerçeği! - Sayfa 2

Ancak Feyyaz Şerifoğlu'nun tek yeteneği oyunculuk da değil. Geçtiğimiz aylarda konuk olduğu 'Kırmızı Oda' dizisiyle adını duyuran Şerifoğlu, kariyerine şarkıcılıkla başlayan ünlü isimlerden...


27
'Camdaki Kız'ın Sedat'ı hakkında Ajda Pekkan gerçeği! - Sayfa 3

ESKİ HALİ ÇOK KONUŞULDU

Şimdilerde oyunculuk basamaklarını emin adımlarla tırmanan Feyyaz Şerifoğlu'nun eski halleri ise sosyal medyada gündem oldu.


37
'Camdaki Kız'ın Sedat'ı hakkında Ajda Pekkan gerçeği! - Sayfa 4

AJDA PEKKAN'IN VOKALİ

1991 Rize doğumlu Şerifoğlu, 2014 yılında Behzat Gerçeker'in yönetimindeki Enbe Orkestrası'nda, daha sonra başta Ajda Pekkan olmak üzere birçok ünlü şarkıcıya vokalistlik yaptı.


47