Televizyon
13 Haz 2021 11:10 Son Güncelleme: 13 Haz 2021 11:33

Camdaki Kız’ın Nalan’ı Burcu Biricik’in giydiği gelinliğe talep yağdı! İşte fiyatı…

Camdaki Kız dizisinde Nalan'ın giydiği gelinlik son günlerin en çok konuşulan konusu oldu. Gelinliği tasarlayan atölyenin telefonları susmazken Kraliyet Ailesi'nin tercih ettiği ziberlin kumaştan özel üretilen gelinliğin fiyatı da ortaya çıktı.

Burcu Biricik ile Feyyaz Şerifoğlu'nun paylaştığı Camdaki Kız, 10 Haziran’da sezon finali yaptı. Dizinin final sahnesi kadar Nalan'ın düğün günü giydiği gelinlik de çok konuşuldu.

 

TELEFONLARI SUSMUYOR

Kanal D haber ekibi de gelinliği tasarlayan moda evine ulaşarak hem tasarımı görüntüledi hem de gelen tepkileri sordu. Bölümün ardından gelinliğe talep patlamasının olduğunu belirten işletmenin üretim sorumlusu Lale Baş, “Sabahtan beri telefonlarımız durmuyor. Herkes gelinliği görüp denemek istiyor ancak şuan bu modelin üretimi yok. Tasarım ihtişamını sadeliğinden alıyor” dedi.

 

TOPLAM DEĞERİ 43 BİN TL

Kraliyet Ailesi'nin kıyafetlerinde tercih edilen ziberlin kumaşının kullanıldığı gelinliğin swarovski kaplı tacı, taş işlemeli duvağı ve gelinliğin toplam fiyatı ise tamı tamına 43 bin TL.

 

Dizinin başrol oyuncusu Burcu Biricik'in tüm provalara aksatmadan geldiğini belirten Lale Baş, "Gelinlik için günlerce dizi ekibiyle görüşmeler yaptı. Çok ince düşünülerek tasarlandı" ifadelerini kullandı.