Televizyon
15 Eki 2021 07:45 Son Güncelleme: 15 Eki 2021 08:12

Camdaki Kız’da şaşırtan sahne! Hayri ve Nalan...

Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız’ın dün akşamki son bölümünde Nalan ve Hayri'nin yakınlaştığı anlar dikkat çekti. Hayri uzaktan izlediği Nalan'ın düştüğünü görünce yardımına koştu ve kucağına alarak otele götürdü.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan, gerçek bir aşk hikayesinin konu alındığı dizisi Camdaki Kız dizisi 15. yeni bölümüyle 14 Ekim Perşembe seyirci karşısına çıktı. Camdaki Kız'ın son bölümünde Nalan'ın ayağını burkması Hayri'yle yakınlaşmasına sebep oldu.

İşte o anlar...

Nalan, ormanda yürüyüş yaparken ayak bileğini burktu. Hayri, uzaklardan Nalan'ı izlerken düştüğünü görünce kucağına aldığı gibi otele götürdü.

 

Nalan, Hayri'nin kucağında oldukça çekingenlik yaşadı.

 

Sedat ise Cana'dan gelen telefonla bu durumu fırsata çevirerek İstanbul'a dönme kararı verdi.

 

İHANETİ İTİRAF MI EDECEK?

Cana'nın ihanetine uğrayan Alp, sessizliğe bürünerek Cana'ya boşanma davası açtı. Cana, Sedat'ı da alarak Alp'in karşısına geçip ihaneti inkar etmenin yollarını denedi. Ancak Alp, her ikisini de rezil edeceğini söyleyerek intikam alacağını söyleyerek tehdit etti.

Alp, Cana'nın kendisine yaptığı şantaj sonrası soluğu Feride'nin kapısında aldı. Sedat ve Nalan'ın da orada olmasıyla büyük gerilim yaşandı Alp'i kapıda gören Sedat, büyük bir korku yaşadı. Cana, Alp'i alt edeceğini düşünürken Alp, yaşadığı ihaneti Feride ve herkese itiraf mı edecek?