Diziler
24 Eyl 2021 00:57 Son Güncelleme: 24 Eyl 2021 01:30

Camdaki Kız'da Cihangir Ceyhan rüzgarı!

Camdaki Kız'ın 13. bölüm fragmanı yayınlandı. Camdaki Kız'ın yeni bölümünde Rafet, Hayri'yi yanına alarak şoförü yapıyor. Nalan ve Hayri ise karşı karşıya geliyor.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan, gerçek bir aşk hikayesinin konu alındığı dizisi Camdaki Kız dizisi 12. yeni bölümüyle 23 Eylül Perşembe akşamı ekrana geldi. Dizinin 30 Eylül Perşembe seyirci karşısına çıkacak olan 13. yeni bölümünden de ilk fragman yayınlandı.

Böylece sezon finalinden bu yana sürekli yaka kartını ve ellerini gördüğümüz Nalan'ın büyük aşkı olacak Hayri son bölümde ortaya çıktı. Dizide Hayri karakterine genç oyuncu Cihangir Ceyhan hayat veriyor.

HAYRİ VE NALAN KARŞI KARŞIYA GELİYOR!
Camdaki Kız'ın 13. yeni bölüm fragmanında ise Rafet, Hayri'yi yanına alıyor. Hayri artık Rafet'in şoförü oluyor.

Diğer taraftan Koroğlu ailesinde de ortalık toz duman oluyor. Rafet ailesini toplama peşine düşüyor. Nalan ise annesinin gönlünü almaya çalışırken bir anda Hayri ile karşı karşıya geliyor.

ÇUKUR'DA ANNE VE OĞULU OYNAMIŞLARDI!
Usta oyuncu Nur Sürer ile Cihangir Ceyhan, fenomen dizi Çukur'da anne ve oğul rollerini canlandırmıştı. Nur Sürer Fadik Kurtuluş'u, Cihangir Ceyhan ise Azer Kurtuluş rolüyle seyirci karşısına çıkmıştı. Ünlü oyuncular Camdaki Kız dizisine yıllar sonra yeniden buluştu.

CİHANGİR CEYHAN SOSYAL MEDYAYI SALLADI!
Camdaki Kız dizisindeki Hayri rolü için imaj değiştiren ve bıyık bırakan Cihangir Ceyhan'ın son hali sosyal medyada da gündem oldu. Twitter'da TT listesine giren ünlü oyuncuya bazı hayranları övgü yağdırırken, bazı kullanıcılar ise yeni haliyle tanıyamadıklarını ifade etti. İşte Twitter'da öne çıkan paylaşımlardan bazıları: