Camdaki Kız dizisine damga vuran sahne! Öpüşürken yakalandılar!

Kanal D'de ekrana gelen 'Camdaki Kız' dizisi, ekrana verdiği bir haftalık aranın ardından altıncı son bölümüyle seyirciyle buluştu. Burcu Biricik'in başrolde oynadığı sevilen dizinin son bölümünde, Sedat, Nalan'a yıldırım nikahı ile evlenme teklif etti. Sedat ve Nalan, aşkın büyüsüne kapıldı ve birbirlerini tekrar öptüler. Sedat ve Nalan'ın öpüştüğü anları gören Feride ise büyük bir şok yaşadı.

Camdaki Kız dizisine damga vuran sahne! Öpüşürken yakalandılar! - Sayfa 1

Oyuncu kadrosunda Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Devrim Yakut, Enis Arıkan, Feri Baycu Güler, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent, Tuğrul Tülek'in yer aldığı 'Camdaki Kız' dizisi, dün akşam altıncı bölümüyle Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluştu.

18
Camdaki Kız dizisine damga vuran sahne! Öpüşürken yakalandılar! - Sayfa 2

Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan 'Camdaki Kız'ın son bölümünde Nalan ve Sedat'la ilgili çarpıcı gelişmeler yaşandı.

28
Camdaki Kız dizisine damga vuran sahne! Öpüşürken yakalandılar! - Sayfa 3

SEDAT'TAN NALAN'A YILDIRIM NİKAHI TEKLİFİ! 
Nalan ve Sedat, Feride'den gizli yemeğe çıktı. Sedat, düğün telaşından korkarak evliliği hızlandırmak adına yıldırım nikahı teklifini sundu. Ancak Nalan, annesinin korkusuyla asla yıldırım nikahıyla evlenemeyeceğinin farkındadır. Nalan, Sedat'ın bu teklifini kabul etmedi.

38
Camdaki Kız dizisine damga vuran sahne! Öpüşürken yakalandılar! - Sayfa 4

ÖPÜŞÜRKEN FERİDE'YE YAKALANDILAR 
Nalan, Sedat'ın isteği üzerine daha da rahat davranmaya ve kendisini kasmamaya çalıştı. Billur'un verdiği yakınlaşma taktiklerini düşünen Nalan, Sedat'a yakınlaşmayı başardı ve onu öptü. Aşkın büyüsüne kapılan Nalan ve Sedat bir kez daha öpüştü. Nalan'ı Sedat ile öpüşürken gören Feride'nin dünya başına yıkıldı.

48