Televizyon
03 Tem 2013 09:39 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:15

ÇALIKUŞU BELLİ OLDU! FAHRİYE EVCEN ROLÜ KAPTI!

Çalıkuşu dizisi için uzun süredir aranan kadın oyuncu bulundu.

Yönetmenliğini Çağan Irmak'ın yapacağı, başrolünde ise Burak Özçivit'in oynayacağı 'Çalıkuşu' dizisinin kadın oyuncu arayışları sona erdi. Tims Prodüksiyon, yapımcılığını üstlendiği dizi için sonunda geçen yıl 'Veda' dizisinde rol alan Fahriye Evcen'le el sıkıştı.

Türk sinemasının klasiklerinden olan Reşat Nuri Güntekin'in aynı adlı romanından uyarlanacak dizide Evcen, 'Feride' karakterini canlandıracak. 'Kamuran' karakterine hayat verecek Burak Özçivit'le Feride'yi oynayacak olan Fahriye Evcen ekranda unutulmaz bir aşk hikayesine imza atacak.

AYDAN ŞENER FAHRİYE OLSUN DEMİŞTİ

1986 yılında TRT için çekilen 'Çalıkuşu' dizisinde 'Feride' karakterini oynayan Aydan Şener, geçen ay bu rol için Fahriye Evcen'in uygun olacağını söylemişti.

İŞTE BÖLÜM BAŞI ALACAKLARI ÜCRET

Dizinin kadrosu belli olmaya başlarken oyuncularının bölüm başı alacak ücretleri de ortaya çıkmaya başladı. İki sezon boyunca 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinde 'Malkoçoğlu Bali Bey'i oynayan Özçivit, ücretini yükseltti. 'Muhteşem Yüzyıl'da bölüm başı 35 bin TL alan Özçivit'in, 'Çalıkuşu' için 50 bin TL, Fahriye Evcen'in ise 30 bin TL'ye anlaştığı öğrenildi. Oyunculuğun yanı sıra Ceylan Çapa'yla yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Özçivit, yeni sezon için bölüm başı ücretinde 15 bin TL'lik fark yaptırmış oldu.