Gündem
09 Haz 2013 22:18 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:12

ÇALIK HOLDİNG'TEN O İDDİAYA SERT YANIT! HAYAL MAHSULÜ, ÇİRKİN VE MESNETSİZ!

AVM'nin Çalık Holding ile ilişkilendirilemesine ve alanın inşaatı için Berat Albayrak'a söz verildiği iddiasına Çalık Holding'den sert bir yanıt geldi.

Gezi Parkı’na yapılacağı ileri sürülen AVM’nin Çalık Holding ile ilişkilendirilemesine ve alanın inşaatı için Berat Albayrak’a söz verildiği iddiasına Çalık Holding’den sert bir yanıt geldi.

İddialar için hayal mahsulü, çirkin ve mesnetsiz tanımlarının kullanıldığı açıklama şöyle:

Bugün (9 Haziran 2013) bazı internet siteleri ve televizyon kanallarında ABD menşeli CNBC kanalında yer alan asılsız bir habere dayanarak "Gezi Parkı’na yapılacağı iddia edilen AVM ile Çalık Holding’i ve Grubumuzun CEO’su Berat Albayrak’ı ilişkilendirmeye çalışan", hayal mahsulü olmaktan öte, son derece çirkin ve mesnetsiz iddia ve yorumların yer aldığını görmekteyiz.
 Yetkili kamu kuruluşlarının yaptığı açıklamalarda da belirtildiği üzere Gezi Parkı düzenlemesiyle ilgili onaylanmış bir proje dahi bulunmamaktadır. Dolayısıyla söz konusu projeyle Çalık Holding’i ve Grubumuzun CEO’su Berat Albayrak’ı ilişkilendiren haberler kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır.
 
Son günlerde iç ve dış medya kuruluşlarında ve sosyal medyada artarak devam eden sistematik dezenformasyon kampanyasının ne noktaya ulaştığını çarpıcı ve ibretlik bir şekilde gözler önüne seren son bu iftiralarla ilgili tüm yasal haklarımızı kullanmaktan çekinmeyeceğimizi beyan eder, bu asılsız ve gerçek dışı iddiaların, haber ve yorumların mümkün olan en kısa sürede düzeltilmesini ve açıklamamıza yer verilmesi önemle rica ederiz."