Magazin
14 Tem 2010 12:34 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:28

ÇAKMA LOPEZ ASLINA İSYAN ETTİ! JENNİFER LOPEZ'E TEPKİ DİNMİYOR!

Bugüne kadar yerli Jennifer Lopez olarak anılan Ziynet Sali, artık bu lakapla anılmak istemediğini söyledi

3 milyon dolar karşılığında Girne’deki Cratos Premium Otel’in gala gecesinde sahneye çıkmayı kabul eden, ama Rumlar’ın propagandası sonucunda sözde insan hakları ihlalini gerekçe göstererek programı iptal eden Jennifer Lopez’e tepki büyüyor.

Bugüne kadar kendini "Çakma Jennifer Lopez" olarak kabul eden Ziynet Sali de tepkisini “Bana artık Jennifer demeyin” sözleriyle dile getirdi.

ZİYNET SALİ
 
Galaya Yunan da davetliydi               

Herkes gibi ben de bu tutumundan dolayı Jennifer Lopez’i kınıyorum. Sonuçta politika yapmak için değil eğlence için Girne’ye gelecekti. Galanın davetli listesinde çok sayıda Yunan vatandaşı da vardı. Karar vermeden önce araştırma yapmalı, bunları gözardı etmemeliydi. Ayrıca yaptığı açıklama da son derece talihsiz ve kırıcı olmuş... Eminim ki Girne’ye gelse bu kadar reklamı olmazdı. Son olarak şunu rica ediyorum, bundan sonra beni Jennifer Lopez’e benzetmeyin.

AHMET SAN

Çok baskı görmüş olmalı

Jennifer Lopez’in Kıbrıs’a getirilmesi çok güzel bir fikir. Sadece J.Lo değil onlarca dünya starının getirilmesi lazım. Fakat hassas bir konu olduğu için tedbirleri önceden almak gerekiyor, öyle yapılmış olsaydı bunlar yaşanmazdı. Bir de şu var; 3 milyon dolar gibi yüksek bir bedel almışken vazgeçtiğine göre, Girne’ye gelmemesi konusunda çok baskı görmüştür. Üzerine bir de etrafındaki danışmanlar yanlış bilgiler verince, “Madem öyle, gitmeyelim” demiş olabilir. Kontrat doğru yapılmışsa tazminat ödemesi gerekir, ama o kontratın düzgün yapıldığına da ihtimal vermiyorum.

HANDE YENER

Tazminattan kurtulmaya çalışıyor

Duyduğuma göre Jennifer Lopez, organizatörden özür dilemiş, ama ülkemizi soykırımla suçladığı için değil! Kendisine tazminat davası açılmış, o da bu durumdan kurtulmak için özür yoluna gitmiş. Sözde yapılan açıklamadan da haberi yokmuş ve kendisi öyle düşünmüyormuş. Bu sözler ne kadar inandırıcı sizce?