Çağrı Atakan, Eda Taşpınar'a laf atanı dövdü mü?

Eda Taşpınar ile yaşadığı aşkla adını duyuran oyuncu Çağrı Atakan, önceki akşam Nişantaşı'nda görüntülendi. Atakan, geçtiğimiz günlerde Taşpınar ile gittiği bir mekanda birini dövdüğü iddiasına yanıt verdi.

Çağrı Atakan, Eda Taşpınar'a laf atanı dövdü mü? - Sayfa 1

Eda Taşpınar ile yaşadığı aşkla adını duyuran oyuncu Çağrı Atakan, önceki akşam Nişantaşı'nda görüntülendi. Atakan, geçtiğimiz günlerde Taşpınar ile gittiği bir mekanda sevgilisine laf atan bir müşteriyi dövmesiyle ilgili iddialara yanıt verdi.

17
Çağrı Atakan, Eda Taşpınar'a laf atanı dövdü mü? - Sayfa 2

Milliyet'ten Mesut Yılmaz'ın haberine göre önceki akşam Nişantaşı'nda objektiflere yansıyan Çağrı Atakan, sevgilisiyle gittiği bir mekanda Taşpınar'a laf atan bir müşteriyi dövdüğü yönünde çıkan haberlerin sorulması üzerine ilk kez konuştu.

27
Çağrı Atakan, Eda Taşpınar'a laf atanı dövdü mü? - Sayfa 3

'BİZ ANADOLU İNSANIYIZ'

Oyuncu, "Bu iddia şöyle doğru değil. Evet biz o mekana yemek yemeye gittik. Orada bir tatsızlık yaşandı. Ama kavga, darp ve dayak yok. Biz Anadolu insanıyız. Örf ve adetlerimiz var. Bana göre ters olan bir hareket yapıldı" dedi.

37
Çağrı Atakan, Eda Taşpınar'a laf atanı dövdü mü? - Sayfa 4

Atakan, sözlerine, "Ufak bir tatsızlık yaşandı. Tartışma yaşadığımız şahıslarla daha sonra konuştuk. Şu an aramızda bir problem yok. Neler yaşandığını şu an burada anlatmayayım. Ama bize uymayan bir hareketti. Tatsızlık oldu. daha sonra oturup konuştuk ve sorunu çözdük" şeklinde devam etti.

47