Çağlar Çorumlu’dan ‘Zeki Müren’ eleştirilerine tokat gibi yanıt! Sosyal medyada gündem oldu...

Zeki Müren'i taklit ettiği banka reklamı ile 'Sanat Güneşi'nin anısına saygısızlık etmekle' eleştirilen ünlü oyuncu Çağlar Çorumlu, eleştirilere Zeki Müren'in bir videosunu paylaşarak yanıt verdi.

Çağlar Çorumlu’dan ‘Zeki Müren’ eleştirilerine tokat gibi yanıt! Sosyal medyada gündem oldu... - Sayfa 1

Oyuncu Çağlar Çorumlu, ‘Sanat Güneşi’ Zeki Müren’i bir bankanın kredi kartının 20’nci yılı etkinlikleri nedeniyle çekilen reklam filminde canlandırdı.

117
Çağlar Çorumlu’dan ‘Zeki Müren’ eleştirilerine tokat gibi yanıt! Sosyal medyada gündem oldu... - Sayfa 2

Daha önce Cem Yılmaz'ın Gora V 216 filminde de Zeki Müren rolüyle beğeni toplayan Çorumlu'ya sosyal medyadan hem tepki hem de beğeni yağdı.

217
Çağlar Çorumlu’dan ‘Zeki Müren’ eleştirilerine tokat gibi yanıt! Sosyal medyada gündem oldu... - Sayfa 3

Bir kesim Çorumlu'nmun oyunculuğunu ve taklit yeteneğini alkışlarken bir kesim de Sanat Güneşi Zeki Müren'e saygısızlık yapıldığını savundu.

317
Çağlar Çorumlu’dan ‘Zeki Müren’ eleştirilerine tokat gibi yanıt! Sosyal medyada gündem oldu... - Sayfa 4

Çağlar Çorumlu, eleştirilere MedyaRadar Sinema-TV yazarı Murat Tolga Şen’in gündeme getirdiği, Zeki Müren’in yıllar evvel TRT'ye verdiği bir röportajın videosuyla yanıt verdi.

Müren videoda taklitlerden rahatsız olmadığını söylüyordu. Çorumlu'nun takipçileri bu videoya beğeni yağdırırken bir takipçisinden "Eleştirilere ancak bu kadar akıllıca ve bu kadar müspet bir cevap verilebilirdi" yorumu geldi.

İşte o video... 

417