Televizyon
07 Ağu 2014 14:39 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:32

Çağla ve Alişan'a büyük şok!

Yeniden çekimlerine başlanacak olan Cennet Mahallesi'nde oynaması beklenilen Alişan ve Çağla Şikel 'e büyük şok..

“Cennet Mahallesi” dizisinin “Roman Havası” adıyla yeni versiyonunu çekmeye hazırlanan usta yapımcı Türker İnanoğlu, Çağla Şıkel ve Alişan’la çalışmama kararı aldı. 
 
Bay Sinema lakaplı yapımcı Türker İnanoğlu, bir süredir ekranın fenomen dizilerinden “Cennet Mahallesi”ni yeniden çekmek için hazırlık yapıyordu. 2004’de başlayıp 2007’ye kadar süren “Cennet Mahallesi”, Show TV’nin “Doktorlar” ve “Pis Yedili”den sonra en çok tekrarını yayınladığı dizi olarak ekran tarihine geçti. 
 
İnanoğlu, “Roman Havası” adıyla çekeceği proje için eski kadrodaki başrol oyuncuları Çağla Şıkel ve Alişan’la geçen kış tekrar görüştü ve prensipte anlaştı. Hem Şıkel, hem de Alişan beraber sundukları programlarda diziyi yeniden çekeceklerini duyurdu. Ancak yapımcı, daha sonra iki ünlü isimle çalışmama kararı aldı. 
 
Dizinin uzun süredir senaryosuyla ilgilenen İnanoğlu, “Hikayeyi değiştirdik. Yeni versiyonda genç Romanların eğlenceli hayatını anlatacağız. Çağla’yla Alişan’ın zaten televizyon programları varmış. Şartlar uyuşmadı” dedi. “Roman Havası” dizisinin kanalı önümüzdeki günlerde belli olacak.