Magazin
16 Nis 2015 14:34 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:29

Çağla Şikel'den üzücü haber! Psikolojik tedavi mi görüyor?

Boşanmanın acısını hala yaşayan Çağla Şikel, dün psikolojik bir seminere katıldı. Şikel, deneyimi için 'Kendinde başlayıp kendinde biten bir yolculuğa çıkıyorum' dedi

Bundan yaklaşık 4 ay önce Emre Altuğ'la 7 yıllık evlililiğini noktalayan Çağla Şikel, boşanmanın üzüntüsünü henüz üzerinden atamadı.

Takvim'de yer alan habere göre; Güzel sunucu, TV programında gülücükler saçsa da henüz bekarlığa alışamadı. Bunun için psikolojik tedavi gören Çağla Şikel, dün akşam da moralini düzeltmek için yeni bir metod denedi. Şikel, 'Yol' kitabıyla 'en çok satanlar listesi'ne giren Metin Hara'nın dün akşam Maslak Sheraton'daki eğitim programına katıldı.

EMEL ACAR DA EĞİTİM ALMIŞTI

Güzel model, 'İllüzyonu Aşmak' isimli eğitim programı için de "Kendinde başlayıp kendinde biten bir yolculuk bu. Yol'a çıkıyorum" dedi. Bu arada 1982 doğumlu olan Metin Hara, sevgi ile düşünce gücünün neler yapabileceğini bilimsel ve uygulamalı olarak gösterdiğini söylüyor. Hara'nın dün Çağla Şikel'in katıldığı "İllüzyonu Aşmak" isimli bir nevi 'psikolojik tedavi' olan eğitiminin 2 saatlik ücreti ise bin 650 lira. Daha önce aynı eğitimi Erdal Acar'dan boşanan Emel Acar'ın da olduğu birçok ünlü görmüştü.