Çağla Şikel'den Hatice'ye gecikmeli cevap!

Bir gözlük markası 2019 yazının yeni sezonda dünyada trend yaratan modellerini Çağla Şikel ve Özlem Süer ile düzenlenen özel bir davetle tanıttı. Renkli lansmanda Şikel, davette polemiğe girdiği Hatice ile ilgili soruları da yanıtladı.

Çağla Şikel'den Hatice'ye gecikmeli cevap! - Sayfa 1

Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre, bir gözlük markası 2019 yazının tarzı tamamlayan trend güneş gözlüklerini Çağla Şikel ve Özlem Süer ile düzenlenen özel bir davetle tanıttı.

120
Çağla Şikel'den Hatice'ye gecikmeli cevap! - Sayfa 2

Güneş gözlüklerinin her zaman tarzını tamamlayan önemli bir aksesuar olduğunu belirten Çağla Şikel, “Günlük kıyafetlerimde mutlaka bir güneş gözlüğü kullanıyorum. Eskisi gibi sadece plajda değil hafta içi, hafta sonu veya bir davete giderken kombinimi, diğer aksesuarlarla beraber tarzıma uygun bir güneş gözlüğü ile tamamlıyorum. Yeni trendleri takip ediyor ve güneş gözlüğü koleksiyonuma da sürekli yenilerini ekliyorum. Ama kendime en çok yakıştırdığım model yuvarlak olanlar” dedi.

220
Çağla Şikel'den Hatice'ye gecikmeli cevap! - Sayfa 3

"10 TL'YE GÖZLÜK ALMIŞLIĞIM VAR"

Şikel sözlerine, "Çok sevdiğim bir aksesuar, çok gözlüğüm var ama çok para harcamam. 10 TL'ye aldığım gözlük de var. İyi bir gözlüğe, uzun süre kullanabileceğim gözlüğe fazla para verebiliyorum" diyerek devam etti. 

320
Çağla Şikel'den Hatice'ye gecikmeli cevap! - Sayfa 4

"HERKESİN KENDİ GÖSTERİŞİ"

Öte yandan, bir defilede transparan kıyafetiyle podyumda manken olarak yürüyen Hatice, kalçasını açarak geceye damga vurmuştu. 40 yaşındaki şarkıcı Hatice tepki toplamıştı. Çağla Şikel, "Podyuma çıkacağım kişileri mutlaka önceden biliyorum. 20 yılı podyumda devirmiş bir model olarak çıkan herkese saygı duyuyorum ve asla onlarla ilgili yorum yapmıyorum. Beni hiç ilgilendirmiyor. Herkesin kendi gösterişi, kendi yürüyüşü, herkesin kendi hayatı ve tercihleri... Beni zerre kadar ilgilendirmiyor" ifadelerini kullanmıştı. 

420