Çağla Şıkel'den flaş Erkan Özerman açıklaması!

Miss Turkey 1997 güzeli Çağla Şıkel, son günlerde magazin gündeminde çok konuşulan Best Model organizatörü Erkan Özerman hakkında çıkan taciz iddiaları hakkında konuştu.

Çağla Şıkel'den flaş Erkan Özerman açıklaması! - Sayfa 1

Erkan Özerman ile ilgili gündeme gelen Best Model skandalına ilişkin bir yorum da Çağla Şıkel'den geldi. Habertürk'ün haberine göre; Çağla Şıkel, bir arkadaşı ile Etiler'de baş başa yemek yedi. Mekan çıkışı muhabirlerin sorularını yanıtlayan Şıkel, geçtiğimiz günlerde söylediği iddia edilen "Fakir bir erkek ile evlenebilirim" sözleri ve Best Model yarışması hakkında çıkan haberlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

18
Çağla Şıkel'den flaş Erkan Özerman açıklaması! - Sayfa 2

Erkan Özerman ve Best Model'le ilgili çıkan iddialarla ilgili sorular üzerine Şıkel, "Mesleğimi çok uzun süre yaptım ama benim Best Model yarışması ile ilgili hiçbir ilgim yok" dedi.

28
Çağla Şıkel'den flaş Erkan Özerman açıklaması! - Sayfa 3

"ERKAN ÖZERMAN BÜYÜĞÜMÜZDÜR, SAYGI DUYUYORUM KENDİSİNE"

Şikel, "Erkan Özerman büyüğümüzdür, saygı duyuyorum kendisine. Ben Türkiye Güzellik Yarışması'ndan çıkmış birisi olarak arkadaki kulislerde dönen olaylarla ilgili hiçbir fikrim yok. Yorum yapmam da çok yanlış olur." ifadelerini kullandı.

38
Çağla Şıkel'den flaş Erkan Özerman açıklaması! - Sayfa 4

NE OLMUŞTU?

Erkan Özerman, 34’üncü Best Model erkek yarışmacılarına ‘masaj yapma karşılığı ödül vadettiği’ istikametinde ahlaksız teklifte bulunduğu argümanlarıyla gündemde.

48