Magazin
08 Mayıs 2012 17:07 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:37

ÇAĞATAY'IN 22'LİK SEVGİLİSİ İSYAN ETTİ!

Yalan Dünya'nın Çağatay'ı Hakan Meriçliler'in 22'lik sevgilisi Senem Kuyucuoğlu ilk kez konuştu.

Yalan Dünya'nın Çağatay'ı Hakan Meriçliler'in 22'lik sevgilisi Senem Kuyucuoğlu, haklarında çıkan haberlerden mutsuz olduğunu belirterek, 'Ben bu konuda saygı bekliyorum. Bu benim özel hayatım. Bana kalsın' dedi.

Kanaltürk ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan tescilli güzel Senem Kuyucuoğlu, sevgilisi oyuncu Hakan Meriçliler ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşi için Amerika 'ya gidecek olan Senem Kuyucuoğlu, çok sevdiği annesini de bir zaman sonra yanına alacağını söyledi. Kuyucuoğlu annesinden bahsederken gözleri doldu.

'EVLENMEDEN SEVGİLİMLE AYNI EVDE YAŞAMAM '
Sevgilisi Hakan Meriçliler ile beraber yaşamadığını, annesiyle birlikte yaşadığını belirten güzel model, 'Evlenmeden asla bir başkasının evinde yaşamam. Bu hem annemin kararı hem benim ' dedi.

'KALPLER BİRSE MESAFELER ÖNEMLİ DEĞİL '
Amerika 'ya giderse ilişkisini bitirmeyeceğini söyleyen Kuyucuoğlu, 'Neden bitireyim ki... Kalpler birse mesafeler önemli değil. Ben yaşım küçük olmasına rağmen daldan dala atlayan biri değilim, gittiği yere kadar gider. Erkek arkadaşımla böyle bir konuşma yapmadık ' şeklinde konuştu.

YAŞ FARKI SORUN OLUYOR MU?
Senem Kuyucuoğlu sevgilisi Meriçliler ile arasındaki yaş farkının sorun olmağını ifade ederek, '22 yaş arayı kapatan ikimiziz. Ben yaramaz çocuk gibiyim biraz. Çünkü ailemin beşinci kızıyım ve şımarık yetiştim haliyle. El bebek gül bebek büyüdüm, hep el üstünde tutuldum ' diye konuştu.

'KAMERALARIN BİZİ ÇEKMESİNDEN HOŞLANMIYORUM '
Annesinin ilişkisiyle ilgili, 'Gittiğiniz yerlere dikkat edin, suratınızın asıklığından ben bıktım' dediğini anlatan Kuyucuoğlu, 'Kameraların bizi çekmesinden hoşlanmıyorum. Hakkımızda çıkan haberlerden mutsuz oluyorum. Ben bu konuda saygı bekliyorum. Bu benim özel hayatım, bana kalsın ' ifadelerini kullandı.