Çağatay Ulusoy'dan Serenay Sarıkaya’ya milyonluk veto!

Ünü Türkiye sınırlarını aşan Çağatay Ulusoy, uluslararası bir dizi ve film platformundan yeni film teklifi aldı. Yeni filminde Serenay Sarıkaya ile birlikte oynaması için teklif alan Ulusoy, Sarıkaya'yı veto etti.

Çağatay Ulusoy'dan Serenay Sarıkaya’ya milyonluk veto! - Sayfa 1

Şöhreti Türkiye sınırlarını aşan Çağatay Ulusoy'a, dünyaca ünlü bir dizi ile film platformundan yeni bir proje teklif edildi.

Dedikodulara göre yakışıklı oyuncu, Serenay Sarıkaya'nın son dönemde kariyerinden çok özel hayatıyla gündeme gelmesinin kendisine de zarar vereceğini düşünerek yapımcılara "Hayır" yanıtı verdi..

17
Çağatay Ulusoy'dan Serenay Sarıkaya’ya milyonluk veto! - Sayfa 2

Son yıllarda sadece iş hayatıyla gündeme gelen ve yaşıtlarına örnek bir hayat süren 29 yaşındaki genç oyuncuya başroldeki partnerinin de Serenay Sarıkaya olacağı söylendi. Kulislerde konuşulanlara göre Ulusoy, Sarıkaya'yla birlikte kamera karşısına geçmeyi kesin bir dille reddetti.


27
Çağatay Ulusoy'dan Serenay Sarıkaya’ya milyonluk veto! - Sayfa 3

Dedikodulara göre yakışıklı oyuncu, Serenay Sarıkaya'nın son dönemde kariyerinden çok özel hayatıyla gündeme gelmesinin kendisine de zarar vereceğini düşünerek yapımcılara "Hayır" yanıtı verdi.

37
Çağatay Ulusoy'dan Serenay Sarıkaya’ya milyonluk veto! - Sayfa 4

Başarılı oyuncu, Serenay Sarıkaya ile bir daha aynı projede yer almamaya kararlı.


47