Magazin
10 Mar 2021 19:44 Son Güncelleme: 10 Mar 2021 19:47

Çağatay Ulusoy'dan ayrılık açıklaması!

Çağatay Ulusoy-Duygu Sarışın çifti, önceki gün ayrılık iddialarına birlikte yanıt verdi.

Uzun bir süredir aşk yaşayan Çağatay Ulusoy-Duygu Sarışın çifti, yine ayrılık haberleri ile gündeme gelmişti. Bir dargın bir barışık aşk yaşayan çiftin yollarını ayırdığı öne sürülmüştü.

Habertürk'teki habere göre; İkili, önceki gün bir restorandan çıkarken objektiflere yansıdı.

Baş başa romantik bir yemek yiyen çift, keyifli halleri ile dikkat çekti. İkili, mekan çıkışında basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet etmeyi ihmal etmedi.

'KALPLERİMİZ NASIRLAŞTI'

Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Çağatay Ulusoy, kariyer planlaması nedeniyle sevgilisiyle ayrıldığı ve Duygu Sarışın'ın evi terk ettiği iddiaları ile ilgili konuştu.

Ulusoy, "Yokmuş gördüğünüz gibi. Bu haberler sık çıkmaya başladı. Bizim kalplerimiz nasırlaştı. Gülüp, geçiyoruz ama ailelerimiz üzülüyor. Etrafımızda bu mevzulara hassas bakan insanlar var" dedi.

'KENDİMİ GELİŞTİRMEYE ÇALIŞIYORUM'

Çağatay Ulusoy, tanıtımı yayınlanan 'Kağıttan Hayatlar' filmindeki karakteri ve imajının beğenilmesi hakkında, "Kendimi geliştirmeye çalışıyorum. İşimi çok seviyorum" ifadelerini kullandı.

Ünlü oyuncu, 'Yeşilçam' adlı yeni dizisi ile ilgili ise, "Enerjisi çok yüksek bir iş. Ekibimiz çok iyi. Çağan Irmak yönetmenliğinde giden bir iş" şeklinde konuştu.

'KEYİFLİ GEÇTİ'

Yılmaz Erdoğan'ın senaryosunu yazdığı 'Kin' adlı filmle boy gösterecek olan Sarışın da konuyla ilgili, "Çekimler bitti. Çok güzel, keyifli geçti. Eylül veya ekim gibi yayınlanır diye tahmin ediyorum" dedi.

Çift, ardından araçlarına geçerek, hızla evlerinin yolunu tuttu.