Magazin
06 Tem 2012 13:00 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:53

ÇAĞATAY EVLENMİYOR, EĞLENİYOR! BERRAK'I ÇILDIRTACAK AÇIKLAMA!

Ünlü bir kadınla birlikte olursam Allah belamı versin diyen yakışıklı oyuncunun Berrak Tüzünataç ile aşkına hayranları böyle yorum yaptı.

Çağatay Ulusoy, büyük konuştu!

Ulusoy; "Büyük lokma ye, büyük laf etme" dedirtti. Genç kızların gözdesi Ulusoy, önceki haftalarda verdiği röportajında sarf ettiği "Ünlü bir kadınla birlikte olursam Allah belamı versin" açıklamasını çabuk unuttu. Tükürdüğünü yalayan Çağatay Ulusoy’un Çeşme’de Berrak Tüzünataç ile öpüşmesi gündem oldu.

Geçtiğimiz sene Şahan Gökbakar’la balkonda; geçtiğimiz gün ise Ulusoy’la şezlongda yakalanan Tüzünataç; yakışıklı oyuncunun hayranlarının hışmına uğradı. Kızlar; Berrak ile Çağatay aşkı için; "Ünlü biriyle aşk yaşamam diyen Çağatay, anlaşılan belayı buldu" yorumları yaptı.

SADECE YAZ AŞKI
Çağatay Ulusoy’un menajeri Selin Boronkay ise Berrak Tüzünataç’ı küçük düşürecek çarpıcı bir açıklama yaptı: "21 yaşındaki Çağatay, ünlü olmasın diyerek evleneceği kızı kastetti. Kendisi henüz çok genç, şimdilik tabii ki gezip tozacak!"

BALKONDAN SONRA ŞEZLONG
Geçtiğimiz yaz komedyen Şahan Gökbakar ile balkonda öpüşürken yakalanan Berrak Tüzünataç’ın bu seferki kaçamak adresi; şezlongdu! Berrak’ın ilginç tercihleri, herkesin alay konusu oldu.

TWİTTER ONU KONUŞTU
 Berrak Tüzünataç önce Şahan’la balkonda, şimdi Çağatay’la şezlongda.
 şahan Gökbakar’la balkonda, Çağatay’la şezlongda yakalanan Berrak Tüzünataç’ın bir dahaki sevgilisini leğende ağırlamasını bekliyoruz...
 Balkon balkon dolaşırken, soluğu şezlongda alan Berrak Tüzünataç, şimdi de yat hamlesi yapmalı.
 Haberler yalan. Fazla para vermemek için geceden şezlong tutmuşlar.
 Berrak balkonda, Berrak şezlongda. Üçüncü filmin konusu ne olacak?
 Şahan’dan Çağatay’a terfi eden Berrak’ı başarısından dolayı kutlarım.

Takvim